Η απίστευτη ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Μενεγάκη: « Προκαλώ τον ΣΚΑΪ να βγει...»

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η απίστευτη ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Μενεγάκη: « Προκαλώ τον ΣΚΑΪ να βγει...»

Η απίστευτη ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την Μενεγάκη. « Προκαλώ τον ΣΚΑΪ να βγει στους δρόμους να μαζέψει λεφτά να την φέρει εδώ». Τι είπε ο παρουσιαστής για την πιθανή αποχώρηση της παρουσιάστριας από τον Alpha.

Πολλά έχουν ακουστεί για το που θα πάει η Ελένη Μενεγάκη μετά τον Alpha. Κανείς δεν ξέρει και δύσκολα θα μάθει κάποιος πριν αποφασίσει η ίδια η παρουσιάστρια να το κάνει γνωστό. Μέχρι τότε, όμως, τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά.

Με αφορμή την ατάκα της Ελένης τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν άφησε για ακόμη μια φορά ξεκάθαρο υπονοούμενο ότι φεύγει από το κανάλι ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει. Πάντως η ίδια έκανε και μια αποκάλυψη. Δείτε εδώ τι έκανε μαζί με τον Ματέο.

“Άκουσα ότι θα πάει λέει στον ΑΝΤ1. Τι ώρα; Απέναντί μας; Το Ρουκ Ζουκ; Η Φαίη; Γιατί να μην έρθει εδώ; Δεν μπορώ να προκαλέσω γιατί δεν θα πληρώσω εγώ. Δεν είναι θέμα καλέσματος… Προκαλώ τον ΣΚΑΪ να βγει στους δρόμους να μαζέψει λεφτά και να φέρει την Ελένη. Θα τσοντάρει ο Στέλιος από τον μισθό του και μια χαρά, όλοι μαζί παρέα!”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη που σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς

Χαμός επικράτησε σήμερα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, όταν η παρουσιάστρια έριξε ατάκα "φωτιά" την ώρα της εκπομπής της λέγοντας, "Του χρόνου, ε, θα σε πάρω τηλέφωνο Νικολέτα μου".

Η αλήθεια είναι πως έχουν ακουστεί πολλά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ωστόσο αν και έχει πετάξει διάφορα νοήματα, αυτή τη φορά έριξε μια σπόντα την στιγμή που μίλαγαν με τους συνεργάτες της για τις διακοπές τους, που έφερε αρκετά σχόλια.

Συγκεκριμένα όταν η μετεωρολόγος, Νικολέτα Ζιακοπούλου ανέφερε ότι την ημέρα του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης θα υπάρχει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας με βροχές, η Ελένη Μενεγάκη στεναχωρήθηκε αναφέροντας, "Συγγνώμη δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτά που λες. Γιατί; Να μη γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά;".

Η μετεωρολόγος είπε στην συνέχεια, "Έχεις δίκιο Ελένη. Έπρεπε να μου δώσεις παραγγελία νωρίτερα να τον φτιάξω τον καιρό…" με την παρουσιάστρια να λέει, "Next time Νικολέτα".

Τότε ήταν που η μετεωρολόγος της ανέφερε του χρόνου Ελένη μου και η παρουσιάστρια γύρισε όλο νόημα και με γέλια είπε, "Του χρόνου,ε ; Θα σε πάρω τηλέφωνο Νικολέτα μου".