Βασιλική Ανδρίτσου: Η φωτογραφία με την κόρη της και το τρυφερό μήνυμα!

Η γλυκιά ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βασιλική Ανδρίτσου: Η φωτογραφία με την κόρη της και το τρυφερό μήνυμα!

Η Βασιλική Ανδρίτσου, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η ηθοποιός “ανέβασε” στο προφίλ της μία φωτογραφία της κορούλας της και μας έκανε να… λιώσουμε. Συγκεκριμένα, αφού της έφτιαξε τα μαλλιά κοτσιδάκια, την φωτογράφησε και σαν περήφανη μαμά μοιράστηκε ένα σχετικό στιγμιότυπο με τους followers της. Δείτε την δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της!

Βασιλική Ανδρίτσου

«Επιτέλους κοτσιδακιαααααααα. Μεγάλωσες κορούλα μου #ανθενιαμου #λουλουδιμου #κορημου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Βασιλική Ανδρίτσου: Πόζαρε με την μητέρα της και μας έδειξε το πρόσωπο της! Δείτε πόσο μοιάζουν!

Η Βασιλική Ανδρίτσου πόζαρε με την μητέρα της και μας έδειξε ο πρόσωπο της. Δείτε πόσο μοιάζουν μαμά και κόρη σε μια φωτογραφία.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και θέλησε να κάνει ένα throwback στα παιδικά της χρόνια και σε κάποια γενέθλια που γιόρτασε.

Βασιλική Ανδρίτσου: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της ζωής της!

Την φωτογραφία της συνόδευσε ένα τρυφερό μήνυμα για τη μητρότητα, τη δική της μητέρα αλλά και για το πώς θέλει να είναι η ίδια ως μαμά.

«Πριν 45 χρόνια περίπου... Οκτώβρη μήνα... σβήνουμε κεράκια...μια ευτυχισμένη μέρα..με τη γλυκιά μανούλα μου να με προσέχει.. τέτοια μάνα επιθυμώ να γίνω..ακούραστη στοργική φύλακας αγγελος.. Πάντα εκεί!!!!! Καλό φθινόπωρο σε όλους... ΥΓ: Δεν έχω γενέθλια σήμερα!!!!!!! Τυχαία την έβαλα τη φωτό γιατί μου άρεσε!!!!», έγραψε.

Ανδρίτσου μητέρα