GNTM 3: Η ατάκα της Βίκυς που έκανε την Ζενεβιέβ να κλάψει από τα γέλια - " τα κ...δάχτυλα!"

Δεν το πιστεύαμε αυτό που είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Η ατάκα της Βίκυς που έκανε την Ζενεβιέβ να κλάψει από τα γέλια -

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα στην πισίνα πάνω σε ένα φουσκωτό! Οι πόζες πολλές και οι κριτικές επίσης! Μια ατάκα όμως της Βίκυς Καγία έκανε τη Ζεν να κλάψει απο τα γέλια!

Όταν λοιπόν ένας διαγωνιζόμενος ανέβηκε στο φουσκωτό και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες , οι κριτές και συγκεκριμένα οι Ζεν σχολίαζαν τα δάχτυλα του παίκτη και σε μερικούς άρεσαν σε άλλους όχι.

Η Βίκυ ήταν αυτή που που είπε μια ατάκα με την οποία η Ζεν δεν συγκράτησε τα γέλια της!

"Εμένα μου αρέσουν τα κ..δάχτυλα παιδιά!" Δείτε προηγουμένως τον παίκτη που τρόμαξε τους κριτές καθώς δεν ήξερε κολύμπι!

GNMT 3: Άφωνοι οι παίκτες με Καραβά και Βίκυ στην πισίνα - Αυτό είναι το Golden Pass των κριτών

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσα το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνος Τσεντολίνη

TAGS