GNTM 3: Η αντίδραση της Βίκυς όταν παίκτης κατέβασε το μαγιό του - "Ήθελε να μας δείξει τον..."

Ξεκαρδίστηκαν οι κριτές!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Η αντίδραση της Βίκυς όταν παίκτης κατέβασε το μαγιό του -

Στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Σε μια δοκιμασία που ένας παίκτης κατέβασε το εσώρουχο του η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν συγκλονιστικη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο στην προσπάθειά του να φανεί πιο σέξι στον φακό κατέβασε αρκετά το μαγιό του αφήνοντας άφωνους τους κριτές και κάνοντας την Βίκυ Καγιά να ξεστομίσει μια απίστευτη ατάκα. Δείτε επίσης την απίστευτη ατάκα του Άγγελου Μπράτη σε διαγωνιζόμενο!

«Θέλει να μας δείξει τον Γουίλι του» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και κριτής του διαγωνισμού.

GNTM 3: Τρομοκρατήθηκαν οι κριτές ξανά - Η παίκτρια που πήγε να πνιγεί σε πισίνα

Για δεύτερη φορά οι κριτές του GNTM 3 τρομοκρατήθηκαν με κοπέλα που μπήκε στην πισίνα για να ποζάρει πάνω στο φουσκωτό., με αφορμή την δοκιμασία που θα καθορίσει ποιοι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Η κοπέλα όπως εξομολογήθηκε, είχε πάει να πνιγεί σε πισίνα σε μικρή ηλικία.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αντικρίζοντας την κοπέλα θέλησε να την βοηθήσει και εκείνη και έτσι βούτηξε στην πισίνα για να την υποστηρίξει και να της δώσει κάποια tips.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ στην δοκιμασία. Η ίδια, όπως και οι κριτές φοβήθηκαν με αποτέλεσμα να να επέμβει ο ναυαγοσώστης να την βοηθήσει.