GNTM 3: Το plus size model που τρέλανε τον Σκουλό!

Έμεινε άφωνος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Το plus size model που τρέλανε τον Σκουλό!

Οι κριτές στην οντισιόν την πέρασαν με τέσσερα «ναι». Η ίδια μάλιστα δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει το bullying που είχε βιώσει ως παιδί αφού έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ξετρέλανε τους κριτές ξανά και άφησε άφωνο τον Σκουλό!

«Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο. Ότι έχω μικρά μάτια, μικρά χείλη, ότι έχω παραπάνω κιλά.

Όλα αυτά δεν είναι κάτι που τα ξεχνάς γιατί όσα καλά και να σου πούνε το ένα το κακό θα σου μείνει και θα το θυμάσαι για πάντα», είχε πει.

Στην πρώτη επίσημη φωτογράφιση της μέσα στην πισίνα τους ενθουσίασε αφού ήταν απίθανη! Δείτε ακόμα την παρατήρηση την Ζεν σε παίκτη!

Ο Δημήτρης Σκουλός μάλιστα «τρελάθηκε» τόσο με τις πόζες της που έμεινε άφωνος!

άφωνος ο σκουλός

GNTM 3: Η φωτογράφιση του Σήφη - "Αυτός είναι Έλληνας Θεός"

Ο Σήφης πέρασε από την δοκιμασία με το φουσκωτό και την πισίνα στο GNTM 3! Σε αυτή τη δοκιμασία οι παίκτες κρίνονται στις πόζες και στο να ανταπεξέλθουν μέσα στο νερό!

Ο Σήφής άφησε άφωνους τους κριτές αφού κατευθείαν μπήκε στο κλίμα και εντυπωσίασε τους πάντες με το σώμα του και τις πόζες του!

Μάλιστα ο Άγγελος Μπράτης βλέποντας τον είπε πως είναι σαν Έλληνας Θεός!

GNTM 3: Τρόμαξαν οι κριτές με τον διαγωνιζόμενο που δεν ήξερε κολύμπι!

την σημερινή δοκιμασία του Bootcamp στο GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε μια πισίνα, πάνω σε ένα φουσκωτό!

Μόνο που ένας διαγωνιζόμενος τρόμαξε τους κριτές πριν προλάβει να φτάσει στο φουσκωτό καθώς φάνηκε να μην ξέρει καλό κολύμπι!

TAGS