GNTM 3: Ο Δημοσθένης που έκανε μαθήματα "γυπινγκ" στους κριτές ξαναχτυπά - Όλοι εμείς οι γύπες..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Ο Δημοσθένης που έκανε μαθήματα

Στη σημερινή δοκιμασία του GNTM 3 στην οποία κρίθηκαν οι διαγωνιζόμενοι για να μπουν στο σπίτι, είδαμε και τον "γύπα" Δησμοσθένη ο οποίος ξαναχτύπησε!

Ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει τον Δημοσθένη, ο οποίος στην οντισιόν του αυτοχαρακτηρίστηκε «γύπας»;

«Όταν θα βγω με τους φίλους μου είμαι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει το γύπινγκ! Γύπινγκ είναι, όταν βγαίνεις έξω με τους φίλους, ο άνθρωπος που μπορεί να τα πει, να κάνει λίγο τατς με την οποιαδήποτε γυναικεία παρουσία κλπ.

Ένα άθλημα που όλοι εμείς οι γύπες ευελπιστούμε στο μέλλον να γίνει και Ολυμπιακό γιατί πάντα ονειρευόμουν να γίνω Ολυμπιονίκης οπότε έχω ελπίδες», είχε πει στην οντισίον του. Δείτε και το plus size model που τρέλανε τον Σκουλό!

Ο Δημοσθένης βλέποντας τα όμορφα κορίτσια δίπλα του, τρελάθηκε, άνοιξε τις… φτερούγες του «γύπα» και δες τι είπε!

GNTM 3: Η αντίδραση της Βίκυς όταν παίκτης κατέβασε το μαγιό του - "Ήθελε να μας δείξει τον..."

το χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Σε μια δοκιμασία που ένας παίκτης κατέβασε το εσώρουχο του η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν συγκλονιστικη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο στην προσπάθειά του να φανεί πιο σέξι στον φακό κατέβασε αρκετά το μαγιό του αφήνοντας άφωνους τους κριτές και κάνοντας την Βίκυ Καγιά να ξεστομίσει μια απίστευτη ατάκα.

«Θέλει να μας δείξει τον Γουίλι του» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και κριτής του διαγωνισμού.

TAGS