GNTM 3 Highlights: To Golden Pass των κριτών, οι βουτιές στην πισίνα που τρόμαξαν τους κριτές, ο εκνευρισμός του Μπράτη και η απίστευτηατάκα της Βίκυς!

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3 Highlights: To Golden Pass των κριτών, οι βουτιές στην πισίνα που τρόμαξαν τους κριτές, ο εκνευρισμός του Μπράτη και η απίστευτηατάκα της Βίκυς!

Την τελευταία δοκιμασία του bootcamp είδαμε εχθές το βράδυ στο GNTM 3 η οποία ήταν αυτή που έκρινε ποιοι παίκτες θα μπουν στο σπίτι!

Η δοκιμασία ήτνα φωτογράφιση μέσα σε πισίνα πάνω σε ένα φουσκωτό και πολλοί ήταν οι παίκτες που ενθουσίασαν...άλλοι πάλι όχι!

Τελικά οι κριτές κατέληξαν στην τελική 20άδα, 10 αγόρια και 10 κορίτσια μπαίνουν στο σπίτι του GNTM 3 και απο την επόμενη Δευτέρα ξεκινάνε και οι δοκιμασίες!

GNMT 3: Άφωνοι οι παίκτες με Καραβά και Βίκυ στην πισίνα - Αυτό είναι το Golden Pass των κριτών

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσα το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι! Δείτε εδώ τον Άγγελο Μπράτη να κάνει πασαρέλα με γόβες!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνος Τσεντολίνη

GNTM 3: Τρόμαξαν οι κριτές με τον διαγωνιζόμενο που δεν ήξερε κολύμπι!

Στην σημερινή δοκιμασία του Bootcamp στο GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα σε μια πισίνα, πάνω σε ένα φουσκωτό!

Μόνο που ένας διαγωνιζόμενος τρόμαξε τους κριτές πριν προλάβει να φτάσει στο φουσκωτό καθώς φάνηκε να μην ξέρει καλό κολύμπι!

GNTM 3: Η ατάκα της Βίκυς που έκανε την Ζενεβιέβ να κλάψει από τα γέλια - " τα κ...δάχτυλα!"

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM 3, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ποζάρουν μέσα στην πισίνα πάνω σε ένα φουσκωτό! Οι πόζες πολλές και οι κριτικές επίσης! Μια ατάκα όμως της Βίκυς Καγία έκανε τη Ζεν να κλάψει απο τα γέλια!

Όταν λοιπόν ένας διαγωνιζόμενος ανέβηκε στο φουσκωτό και έβγαλε κάποιες φωτογραφίες , οι κριτές και συγκεκριμένα οι Ζεν σχολίαζαν τα δάχτυλα του παίκτη και σε μερικούς άρεσαν σε άλλους όχι.

Η Βίκυ ήταν αυτή που που είπε μια ατάκα με την οποία η Ζεν δεν συγκράτησε τα γέλια της!

"Εμένα μου αρέσουν τα κ..δάχτυλα παιδιά!"

GNTM 3: Απίστευτη η ατάκα του Άγγελου Μπράτη σε διαγωνιζόμενο - "Δεν είσαι αυτό ο άγριος γκόμενος που νομίζεις.."

Στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε τον Άγγελο Μπράτη να νευριάζει με έναν παίκτη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης, ένας από τους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα ο Μηνάς έδειχνε να ασχολείται πολύ με τα μαλλιά του πράγμα που όπως φαίνεται δεν άρεσε και πολύ στους κριτές που το φώναζαν να κάνει και άλλα πράγματα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης του φώναξε, «Δεν είσαι αυτός ο άγριος γκόμενος που νομίζεις. Είσαι ένα λεπτό αγόρι. Χρησιμοποίησέ το».

GNTM 3: Τρομοκρατήθηκαν οι κριτές ξανά - Η παίκτρια που πήγε να πνιγεί σε πισίνα

Για δεύτερη φορά οι κριτές του GNTM 3 τρομοκρατήθηκαν με κοπέλα που μπήκε στην πισίνα για να ποζάρει πάνω στο φουσκωτό., με αφορμή την δοκιμασία που θα καθορίσει ποιοι θα μπουν μέσα στο σπίτι. Η κοπέλα όπως εξομολογήθηκε, είχε πάει να πνιγεί σε πισίνα σε μικρή ηλικία.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά αντικρίζοντας την κοπέλα θέλησε να την βοηθήσει και εκείνη και έτσι βούτηξε στην πισίνα για να την υποστηρίξει και να της δώσει κάποια tips.

Ο λόγος για την Παρασκευή, η οποία δυσκολεύτηκε πολύ στην δοκιμασία. Η ίδια, όπως και οι κριτές φοβήθηκαν με αποτέλεσμα να να επέμβει ο ναυαγοσώστης να την βοηθήσει.

GNTM 3: Έπεσε στην πισίνα και παραλίγο να πνιγεί - Μπήκε ο ναυαγοσώστης να την σώσει

Ακόμη μια παίκτρια στο GNTM 3 και συγκεκριμένα η τρίτη, τρομοκράτησε τους κριτές. Με το που έπεσε στην πισίνα ήπιε αρκετο νερό και πήγε να πνιγεί. Αμέσως μπήκε να την βοηθήσει ο ναυαγοσώστης.

Η δοκιασμία δυσκόλεψε πολλούς, ανάμεσα τους και η Αλεξάνδρα, η οποία με την πτώση της στην πισίνα ήπιε νερό και παραλίγο να πνιγεί.

Αυτό έκανε τους κριτές να τρομάξουν ενώ στην πισίνα μπήκε και ο ναυαγοσώστης για να τη βοηθήσει. Ωστόσο, συνέχισε κανονικά την δοκιμασία.

GNTM 3: Η αντίδραση της Βίκυς όταν παίκτης κατέβασε το μαγιό του - "Ήθελε να μας δείξει τον..."

Στο χθεσινό επεισόδιο του νέου κύκλου του GNTM 3 στον οποίο για πρώτη φορά συμμετέχουν και αγόρια, είδαμε την πρώτη φάση του Bootcamp και το Id Catwalk. Σε μια δοκιμασία που ένας παίκτης κατέβασε το εσώρουχο του η αντίδραση της Βίκυς Καγιά ήταν συγκλονιστικη!

Στο σημερινό επεισόδιο, όσοι κατάφεραν να περάσουν από τη χθεσινή δοκιμασία, συνάντησαν τους κριτές προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον Πάνο Γιαννακόπουλο και να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι του GNTM.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους ωστόσο στην προσπάθειά του να φανεί πιο σέξι στον φακό κατέβασε αρκετά το μαγιό του αφήνοντας άφωνους τους κριτές και κάνοντας την Βίκυ Καγιά να ξεστομίσει μια απίστευτη ατάκα.

«Θέλει να μας δείξει τον Γουίλι του» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και κριτής του διαγωνισμού.

GNTM 3: Αυτοί είναι οι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι!

To δεύτερο και τελευταίο bootcamp του GNTM 3 έφτασε στο τέλος του και οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν και κέρδισαν τους κριτές θα μπουν και στο σπίτι!

Μετά από μια φωτογράφιση που είχε πολλές ανατροπές καθώς πολλοί ενθουσίασαν και άλλοι απογοήτευσαν, η ώρα έφτασε και οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν ποια είναι τα 10 κορίτσια και ποια τα 10 αγόρια που τα κατάφεραν και πέρασαν στο σπίτι του GNTM 3!

Πολλά φαβορί μπήκαν στο παιχνίδι αλλά έμεινα εκτός και πολλοί παίκτες που δεν είχαν το κάτι παραπάνω!

TAGS