Δημήτρης Σκουλός: Η πρώτη αντίδραση μετά τις προlλητικές φωτογραφίες δίπλα στον άστεγο!

Τι είπε στην κάμερα;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Η πρώτη αντίδραση μετά τις προlλητικές φωτογραφίες δίπλα στον άστεγο!

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό δίπλα σε έναν άστεγο, ήρθε και ή πρώτη αντίδραση του γνωστού φωτογράφου!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή μία εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας ένα μοντέλο, την ίδια στιγμή που ακριβώς δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος που κοιμάται.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά. Δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν είδε την φωτογραφία!

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό.

Σκάνδαλο μεγατόνων με τον Δημήτρη Σκουλό - Η φωτογραφία ντοκουμέντο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τον κριτή του GNTM 3

Μια φωτογραφία με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκουλό έχει κάνει την εμφάνισή της στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ώρες κι έχει προκληθεί μεγάλο σκάνδαλο στα social media, αφού ο κριτής και φωτογράφος του GNTM 3 φαίνεται αμέριμνος να κάνει φωτογράφιση έχοντας δίπλα του έναν άστεγο που κοιμάται.

Γνωρίζετε πως το διαδίκτυο δεν θέλει και πολύ για να "φρικάρει". Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη και σε αυτή την περίπτωση αφού τα πυρά κατά του Σκουλού έπεσαν σαν βροχή. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η φωτογράφιση αυτή αφορούσε κάποιο project του GNTM 3 ή όχι.

Σκουλός δίπλα σε άστεγο