«Δε σέβεσαι λίγο το χώρο...» - Τα σχόλια του Πρωινού για την επίμαχη φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού

Δεν βγήκε στη σύνδεση με την εκπομπή ο φωτογράφος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε σέβεσαι λίγο το χώρο...» - Τα σχόλια του Πρωινού για την επίμαχη φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο Πρωινό σχολίασαν σήμερα το πρωί την επίμαχη φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού που διέρρευσε στο διαδίκτυο, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει πως μερικές φορές οφείλεις να δείξεις τον απαραίτητο σεβασμό στον χώρο που βρίσκεσαι.

Μόλις σήμερα κυκλοφόρησε λοιπόν μία φωτογραφία του κριτή του GNTM στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να φωτογραφίζει ένα μοντέλο στην Πανεπιστημίου δίπλα σε έναν άστεγο - δείτε τη εδώ.

Ο Βαγγέλης Περρής μετέδωσε το εν λόγω ρεπορτάζ στον αέρα του Πρωινού και έτσι με την ευκαιρία, η Φαίη Σκορδά θέλησε να πάρει θέση επί του θέματος και να πει τη δική της γνώμη, ξεκαθαρίζοντας πως μερικές φορές επιλέγουμε να φορέσουμε "γυαλιά" και να αγνοήσουμε το τι συμβαίνει γύρω μας.

«Δεν έγινε»! - Η Φαίη Σκορδά διαψεύδει φήμη για τον Νίκο Ηλιόπουλο στον αέρα του Πρωινού

Πριν από μερικές μέρες στον αέρα του Πρωινού, η Φαίη Σκορδά θέλησε να διαψεύσει κατηγορηματικά τη φήμη που διέρρευσε τις τελευταίες μέρες για εκείνη και τον Νίκο Ηλιόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έγινε καμία πρόταση γάμου.

Η παρουσιάστρια θέλησε να διευθετήσει λίγο τα πράγματα προκειμένου να μην κυκλοφορούν άλλες φήμες σχετικά με τον γάμο της με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να κάνει αυτή τη δήλωση, με αφορμή το κόσμημα που φόρεσε στο λαιμό της και τα σχόλια που έκανε η Λίτσα Πατέρα στη χθεσινή εκπομπή. Μάλιστα, το συγκεκριμένο απόσπασμα από το “Πρωινό” έπαιξε και ο Νίκος Μουτσινάς, αφήνοντας υπονοούμενα για πρόταση γάμου που ενδεχομένως να δέχτηκε η παρουσιάστρια από τον σύντροφό της, Νίκο Ηλιόπουλο.

«Δεν έγινε κάτι, καμία πρόταση γάμου. Το κρεμαστό στο λαιμό μου είναι δώρο για τη γιορτή μου απλά. Απλώς η Λίτσα κάνει κάποιες προβλέψεις», είπε η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στους συνεργάτες της που της ζήτησαν εξηγήσεις.