Χριστίνα Κανελλοπούλου: Η όμορφη σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη μιλά για την απόρριψη της στο GNTM 3

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κανελλοπούλου: Η όμορφη σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη μιλά για την απόρριψη της στο GNTM 3

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Χριστίνα Κανελλοπούλου, η οποία πήρε μέρος στο GNTM 3, αλλά δεν πέρασε στο σπίτι, αφού κόπηκε στο ID Catwalk.

Το μοντέλο και σύντροφος του Κώστα Κοκκινάκη μίλησε για την συμμετοχή της αλλά και για την απόρριψή της από το ριάλιτι μοντέλων.

"Καθ’ όλη τη διάρκεια της πασαρέλας ένιωσα καλά και είχα αυτοπεποίθηση, γιατί ήξερα ότι πήγα καλά και μπόρεσα να ακούσω κάποια σχόλια των κριτών και καθησυχάστηκα, λέω πέρασα. Δεν σου αιτιολογούν το λόγο που κόβεσαι. Σε μερικά παιδιά το κάνανε, σε εμένα όχι. Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να διαλέξουν 20 άτομα. Προσωπικά νιώθω ότι αδικήθηκα σε όλη τη διαδικασία. Θα ήθελα να έχω την ευκαιρία να δείξω κάτι στην επόμενη φωτογράφιση, αλλά εντάξει. Από την αρχή της διαδικασίας μέχρι το τέλος, θεωρώ ότι η συμπεριφορά μου δεν θα τους έκανε, γιατί είμαι πολύ προσγειωμένη, δεν θα κάνω εύκολα ίντριγκες, οπότε πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο αυτό. Δείτε εδώ ποιοι παίκτες πέρασαν στο σπίτι του GNTM3

Ο Κώστας ήταν υπέρ στο να πάω, ήθελε πολύ. Μου είχε πει να είμαι ο εαυτός μου. Δεν απογοητευτήκαμε καθόλου. Μου είπε ότι αξίζω, γιατί ξέρει τον εαυτό μου, τον χαρακτήρα μου, τις προσπάθειες που έχω κάνει στο χώρο της μόδας. Ότι δεν πέρασα στο GNTM, δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω κάτι άλλο.” , είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

GNMT 3: Άφωνοι οι παίκτες με Καραβά και Βίκυ στην πισίνα - Αυτό είναι το Golden Pass των κριτών

Ξεκίνησε η δεύτερη φάση του Bootcamp στο GNTM 3 και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να ποζάρουν μέσα σε πισίνα σύμφωνα με τις υποδείξεις της Βίκυς Καγία και του Γιώργου Καράβα! Ακόμα έδωσα το Golden Pass!

Σε ένα εντυπωσιακό τοπίο είδαμε την Βίκυ Καγιά να βρίσκεται πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα μέσα σε μια πισίνα! Έτσι ενημερώθηκαν και οι διαγωνιζόμενοι τι θα είναι αυτό που τους περιμένει.

Στην συνέχεια έγινε η ανακοίνωση των κριτών για το golden pass, δηλαδή τον διαγωνιζόμενο που κατά την άποψη τους πρέπει να περάσει κατευθείαν στο σπίτι! Δείτε εδώ τον Άγγελο Μπράτη να κάνει πασαρέλα με γόβες!

Ομόφωνα όλοι επέλεξαν τον Κωνσταντίνος Τσεντολίνη