Ευτυχείτε: Βρήκαν τον άστεγο της φωτογράφισης του Σκουλού - "Δεν είναι άστεγος είναι..."

Αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Βρήκαν τον άστεγο της φωτογράφισης του Σκουλού -

Το πρόσωπο των τελευταίων ωρών έγινε άθελά του ο Δημήτρης Σκουλός, με αφορμή ένα στιγμιότυπο από πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε στο κέντρο της Αθήνας. Αυτό καθώς δίπλα στον φωτογράφο βρίσκονταν, ξαπλωμένος, ένας άστεγος. Μόνο που δεν είναι κλασσικός άστεγος, αλλά...

Το στιγμιότυπο σχολιάστηκε έντονα στα social media, ενώ η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη εντόπισε τον άστεγο που είδαμε στην επίμαχη φωτογραφία.

Όπως ειπώθηκε λοιπόν, δεν πρόκειται για ένας κλασσικό άστεγο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι επαίτης και βρίσκεται συχνά στο ίδιο σημείο με τη σύντροφό του. Δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν είδε την φωτογραφία!

«Δεν είναι ο κλασσικός άστεγος. Είναι επαίτης. Πήγαμε εκεί και συνομιλήσαμε με κόσμο. Την ώρα που πήγαμε εμείς και ήταν μεσημέρι, δεν υπήρχε. Μετά από δύο ώρες ξαναπεράσαμε και ο άστεγος βρέθηκε εκείνη τη στιγμή. Επειδή ρωτήσαμε οι πληροφορίες μας είπαν πως είναι της γειτονιάς και πηγαίνει εκεί κάθε μέρα. Επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Αθηναίων. Μας είπαν πως υπάρχουν ολοκαίνουργιες δομές που είναι άδειες. Κάποιοι άστεγοι αρνούνται να μείνουν στις δομές» είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη.

Δημήτρης Σκουλός: Η πρώτη αντίδραση μετά τις προλητικές φωτογραφίες δίπλα στον άστεγο!

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό δίπλα σε έναν άστεγο, ήρθε και ή πρώτη αντίδραση του γνωστού φωτογράφου!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή μία εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας ένα μοντέλο, την ίδια στιγμή που ακριβώς δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος που κοιμάται.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό.