Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη στο τρέιλερ της νέας της εκπομπής!

Άλλος άνθρωπος!

Αγνώριστη η Σμαράγδα Καρύδη στο τρέιλερ της νέας της εκπομπής!
News 23.09.2020 13:07
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Με φόρα στην απογευματινή ζώνη του MEGA έρχεται σε λίγες μέρες η Σμαράγδα Καρύδη με την παρουσίαση του νέου, καθημερινού τηλεπαιχνιδιού «Ένα εκατομμύριο γεν». Συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη θα βρεθεί στους δέκτες μας αλλά ήδη, μέσα από το ευφάνταστο τρέιλερ, η ηθοποιός κατορθώνει να κλέψει τις εντυπώσεις καθώς την βλέπουμε ντυμένη και βαμμένη σε σημείο που δεν την αναγνωρίζουμε!

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι γνώσεων όπου ο νικητής μπορεί να κερδίσει μέχρι ένα εκατομμύριο γιέν. Πραγματικά ΥΕΝ! Τι πρέπει να συμβεί για να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής; Πρέπει να είσαι έξυπνος, γρήγορος αλλά και στοιχειωδώς ενημερωμένος.

Το ένα εκατομμύριο ΥΕΝ είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι γνώσεων, με παραπλανητικές αλλά και ταυτόχρονα απλές ερωτήσεων που μπερδεύουν και τους πιο έμπειρους παίκτες. Γιατί στο 1.000.000 ¥ οι ερωτήσεις εκφωνούνται με ένα τρόπο που έχει ιδιαίτερη σημασία…Δείτε την Σμαράγδα χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Πρώτα εκφωνούνται οι απαντήσεις και μετά τίθεται η ερώτηση, με την λέξη “κλειδί” να ακούγεται τελευταία. Οι παίκτες έχουν μόνο 5 δευτερόλεπτα να απαντήσουν. Αν απαντήσουν σωστά και γρήγορα κερδίζουν 20.000 ¥, ενώ αν απαντήσουν λάθος χάνουν 20.000 ¥, γιατί στο 1.000.000 ¥ τα λάθη πληρώνονται ! Σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω ανατολή, οι τηλεθεατές δεν θα θέλουν να τελειώσουν οι ερωτήσεις.. ποτέ!

Το 1.000.000 ¥ είναι ένα παιχνίδι ερωτήσεων όπου ο νικητής προκύπτει με τη λήξη του παιχνιδιού, αφού ανά πάσα στιγμή τα πάντα ανατρέπονται. Αλλά και ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν φεύγει με άδεια χέρια, αφού κερδίζει ένα χορταστικό γεύμα σουσι!

Στο MEGA η Σμαράγδα Καρύδη - Στη δημοσιότητα ντοκουμέντα

Μέσα από την συχνότητα του MEGA επιστρέφει η Σμαράγδα Καρύδη και ήρθε στην δημοσιότητα ντοκουμέντο από την φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η ηθοποιός μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το χώρο της τηλεόρασης, αλλά και της παρουσίασης, επιστρέφει μέσα από το κανάλι που την αγαπήσαμε.

Δυο χρόνια λοιπόν μετά το «Νότα Μία» που παρουσίαζε στον ALPHA, η Σμαράγδα Καρύδη κάνει το μεγάλο comeback μέσα από το MEGA όπου όπως έχει γίνει γνωστό και αποκλειστικά εμείς πρώτοι σας είδαμε αποκαλύψει, θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ένα εκατομμύριο yen».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σμαράγδα Καρύδη δημοσίευσε μια backstage φωτογραφία από την επίσημη φωτογράφιση που πραγματοποίησε.

Καρύδη εκπομπή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ευχάριστα νέα για τη Σμαράγδα Καρύδη

Ευχάριστα νέα για την Σμαράγδα Καρύδη - Αποκάλυψε η ίδια ότι...

Share