Έτοιμος να συμμετάσχει σε γνωστό show είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Που θα τον δούμε;

Αυτό δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτοιμος να συμμετάσχει σε γνωστό show είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Που θα τον δούμε;

Έγινε η αποκάλυψη στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου και το που θα συμμετέχει φέτος ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού σε συζητήσεις βρίσκεται το Just The 2 of us με τον Γιώργο Αγγελόπουλο ώστε να μπει στο παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγες μέρες!

Μάλιστα η συζήτηση έγινε με τον Νίκο Κοκλώνη στο γραφείο του! Ωστόσο δεν γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες! Δείτε το παρασκήνιο από την επίσημη φωτογράφιση του show!

Opentv: Αυτά τα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι για το J2US

Η νέα σεζόν του J2US πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Opentv και ήδη έπεσαν στο τραπέζι, τα πρώτα ονόματα που έχουν προταθεί για το μουσικό show και η αλήθεια είναι πως πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω με τις εμφανίσεις τους.

Οι φετινές συμμετοχές συζητήθηκαν αρκετά και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να επανδρώσει το show του με εξίσου δυνατά ονόματα.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψαν μερικά πρόσωπα, τα οποία έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετέχουν στο “Just the 2 of us”, ωστόσο δεν έχει κλειδώσει ακόμη η συμμετοχή τους.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται η Βάνα Μπάρμπα, η Βίκυ Κουλιανού, η Σοφία Βογιατζάκη, η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση με την προϋπόθεση να μην τραγουδάει αγγλικά τραγούδια. Πρόταση για το J2US βέβαια δέχθηκε και η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου.