J2US: Η φωτογράφιση για τον δεύτερο κύκλο του show!

Τι θα δούμε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Η φωτογράφιση για τον δεύτερο κύκλο του show!

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του στο OPEN. Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Και φέτος, δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους αναμένεται να «κλέψουν» την παράσταση δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό!

Κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, υπόσχεται για μία ακόμα χρονιά απολαυστικές στιγμές, ενώ στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται και πάλι η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, οι οποίοι θα αξιολογούν κάθε εβδομάδα τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων. Αυτά τα 3 ονόματα πολιορκεί το κανάλι!

Μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχουν «κλειδώσει» όλα τα ζευγάρια των συμμετεχόντων, όπως έχει γίνει γνωστό, όμως, δεν είναι λίγοι οι celebrities που βρίσκονται σε συζητήσεις για μία θέση στο παιχνίδι.

Το μεσημέρι της Τρίτης, όλοι οι συντελεστές του show συναντήθηκαν σε studio στα Μελίσσια, όπου πραγματοποίησαν την επίσημη φωτογράφιση της νέας σεζόν του J2US. Ανανεωμένοι όλοι, λαμπεροί, ευδιάθετοι και φορώντας το πιο αστραφτερό χαμόγελό τους πόζαραν στον φακό του Δημήτρη Σκουλού, με το αποτέλεσμα να αναμένεται εντυπωσιακό.

Βανδή και κοκλώνης

Opentv: Αυτά τα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι για το J2US

Η νέα σεζόν του J2US πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Opentv και ήδη έπεσαν στο τραπέζι, τα πρώτα ονόματα που έχουν προταθεί για το μουσικό show και η αλήθεια είναι πως πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω με τις εμφανίσεις τους.

Οι φετινές συμμετοχές συζητήθηκαν αρκετά και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης θέλει να επανδρώσει το show του με εξίσου δυνατά ονόματα.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας αποκάλυψαν μερικά πρόσωπα, τα οποία έχουν δεχτεί πρόταση για να συμμετέχουν στο “Just the 2 of us”, ωστόσο δεν έχει κλειδώσει ακόμη η συμμετοχή τους.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται η Βάνα Μπάρμπα, η Βίκυ Κουλιανού, η Σοφία Βογιατζάκη, η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου και ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση με την προϋπόθεση να μην τραγουδάει αγγλικά τραγούδια. Πρόταση για το J2US βέβαια δέχθηκε και η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.