Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Δέχθηκε πρόταση από εκπομπή του Opentv

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Δέχθηκε πρόταση από εκπομπή του Opentv

Κι όμως! Μόλις σήμερα, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έγινε γνωστό πως η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου δέχθηκε πρόταση από μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές του Opentv, και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε.

Η παρουσιάστρια μετέφερε στην εκπομπή της όλο το ρεπορτάζ και ξεκαθάρισε πως ένα πρόσωπο δέχθηκε ιδιαίτερη πρόταση από το J2US! Ναι καλά διαβάσατε, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου δέχθηκε πρόταση από το μουσικό shοw του Opentv για να πάρει μέρος στη δεύτερη σεζόν.

«Αυτό το πρόσωπο είπε τελικά όχι και είναι η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Της έγινε πρόταση, μιλήσανε από όσο ξέρω και για τα οικονομικά, δεν ξέρω αν έγινε από κοντά ή όχι αλλά η απάντηση ήταν αρνητική», είπε η Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αποκάλυψε πως έκανε ένα τάμα. Δείτε εδώ τι είπε.

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Εξομολόγηση για τον Ανδρέα Παπανδρέου - "Θα ήθελα ένα παιδάκι μαζί του!"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστήδου στο Έλα Χαμογέλα βρέθηκε η Δήμητρα Λάνη Παπανδρέου η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως όσο την αγάπησε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα την αγαπήσει άλλος και πως θα ήθελε πολύ να έχει ένα παιδί μαζί του!

Στην αρχή την συνέντευξής της μίλησε για την απόφαση της μέσα στη καραντίνα να κοινωνήσει!

«Κοινώνησα γιατί δεν πιστεύω πως από το νερό και το κρασί μπορεί να κολλήσει ο ιός» σημείωσε η ίδια και συνέχισε: «Είμαι σε δύσκολη φάση, όπως όλος ο Ελληνικός λαός. Δυστυχώς, υπέστη μεγάλο κυνηγητό από την οικογένεια Παπανδρέου. Μου έχουν πάρει τη μισή σύνταξη. Μου έχουν δημιουργήσει νομικά και οικονομικά θέματα. Επομένως, όλα αυτά αποτελούν μία δύσκολη ζωή».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε φυσικά και στον Ανδρέα Παπανδρέου. Δείτε την εδώ μαυροφορεμένη στον τάφο του.

«Τον ρώτησα κάποια στιγμή, πώς θα έβλεπε την εμπλοκή μου με τα πολιτικά. Μου είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται ποτέ να με δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πράγματα για την κοινωνία που δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τα κάνω. Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου. Φανταστείτε πόσο έχει σφραγίσει τη ζωή μου και είναι κάτι που δεν μπορώ να το αποφύγω. Δεν πιστεύω πως θα με αγαπήσει άλλος άνθρωπος, όπως με αγάπησε εκείνος. Θα ήθελα να είχα κάνει ένα παιδάκι τότε μαζί του».

Ολόκληρη την συνέντευξη της μπορείτε να την δείτε εδώ