Εκτός My Style Rocks μία παίκτρια - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός My Style Rocks μία παίκτρια - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Στικούδη

Λίγο αφού ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση στους τηλεθεατές, η οποία αφορά μία παίκτρια που έμεινε εκτός του My Style Rocks για σήμερα, καθώς επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια παίκτρια επιλέγει να μην εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή του My Style Rocks, αυτή τη φορά ωστόσο δε δόθηκε καμία εξήγηση.

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεργιανούδη, την νέα παίκτρια που μπήκε στο παιχνίδι αυτή την εβδομάδα. Η Κατερίνα Στικούδη εξήγησε πως δε θα διαγωνισθεί σήμερα στην μέρα με θέμα «colour blocking», ενώ μόλις χθες παραλίγο να καταρρεύσει μία παίκτρια. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Πρώην παίκτρια του My style rocks κέρδισε τον τίτλο του «Miss Αφροδίτη 2020»

Πρώην παίκτρια του My style rocks η οποία κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις, πήγε στα καλλιστεία «Miss Αφροδίτη 2020» και κέρδισε τον τίτλο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο λόγος για την Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι μόδας, ωστόσο κέρδισε στον χώρο της ομορφιάς. Δείτε ωστόσο ποια παίκτρια κέρδισε στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks.

Miss Αφροδίτη 2020 Βρισηίδα Ανδριώτου

Στο My Style Rocks η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM

Μία πραγματική ανατροπή πρόκειται να συμβεί στα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Love it της Ιωάννας Μαλέσκου, η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM πρόκειται να μπει σε λίγο στο My Style Rocks.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν όσο κανένα άλλο κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο γνωστό ριάλιτι μοντέλων και όχι μόνο.

Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Love it, θα μπει στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο μάλιστα, θα το δούμε να μπαίνει στο παιχνίδι ήδη από την επόμενη εβδομάδα.

My Style Rocks Μικαέλα Φωτιάδη

Χθες είδαμε το εντυπωσιακό Gala του My Style Rocks. Δείτε εδώ την εμφάνιση που άφησε άφωνους τους κριτές.