The Bachelor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη»

Χαμός στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη»

Παραλίγο να πιαστούν τα χέρια σήμερα το βράδυ τα κορίτσια του The Bachelor, με την Αντζελίνα μάλιστα να τσαντίζεται πολύ με μία κίνηση που έκανε η Εριέτα και να γυρνάει να την απειλεί πως την επόμενη φορά θα της βάλει το κεφάλι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Οι κοπέλες συζητούσαν και κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, όταν η Αντζελίνα γύρισε να πει στην Εριέτα πως αυτά που λέει δεν την τιμάνε γιατί είναι και σε κάποια ηλικία.

Η Εριέτα γέλασε και της πέταξε ένα μαξιλάρι. Η κίνηση αυτή εξόργισε την Ανζτελίνα η οποία σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος και οι υπόλοιπες της σταμάτησαν για να μην πιαστούν στα χέρια.

Η Εριέτα δεν απάντησε τίποτα απλά συνέχισε να γελάει ειρωνικά ενώ η συμπαίκτριά της ήταν εντελώς έξαλλη, ενώ νωρίτερα έβαλε τα κλάματα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.