Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Η στρατηγική του Δημήτρη Κεχαγιά μετά το βέτο

Τα κανόνισαν με τη Σοφία και την Αφροδίτη

Big Brother: Η στρατηγική του Δημήτρη Κεχαγιά μετά το βέτο
News 24.09.2020 00:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν ο παίκτης που κέρδισε τη δοκιμασία για το βέτο και στη συνέχεια, κανόνισε με τη Σοφία και την Αφροδίτη τη στρατηγική του για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί το δικαίωμά του.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έχει για δεύτερη εβδομάδα το βέτο. Την προηγούμενη το έδωσε στη Σοφία ωστόσο αυτή έχει σκοπό να το διαχειριστεί με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Λίγο μετά τη δοκιμασία - δείτε τη εδώ - τον προσέγγισαν τόσο η Αφροδίτη όσο και η Σοφία προκειμένου να συζητήσουν πώς ακριβώς θα το χρησιμοποιήσει.

Big Brother: Νέο πλάνο που "καίει" το παιχνίδι έδειξαν στο live streaming!

Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν τα διόλου κατάλληλα πλάνα που κάνουν την εμφάνισή τους στο live streaming του «Big Brother».

Οι τηλεθεατές, συνεχίζουν να παρακολουθούν με συνέπεια το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», με αποτέλεσμα να πέφτουν πάνω σε σκηνές που ουδέποτε θα μπορούσαν να προβληθούν τηλεοπτικά.

Μια ακριβώς τέτοια σκηνή είδαμε για ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές… άνδρες.

Πρόκειται για δύο παίκτες που εθεάθησαν χωρίς τα απαραίτητα στο ντους του σπιτιού, με την εικόνα να κάνει τον γύρο του Twitter και τα σχόλια να ποικίλλουν. Δείτε εδώ τα Highlight του χθεσινού επεισοδίου!

Big Brother επίμαχο πλάνο

Big Brother: Έφερε τα πάνω κάτω ξανά η Άννα Μαρία - Ο τσακωμός με την Ραϊσα

Τα πάνω κάτω έφερε για ακόμη μια φορά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο Big Brother, η οποία μπήκε στο δωμάτιο στο Big Brother κι άρχισε να κράζει όλα τα κορίτσια, με αφορμή το περιστατικό με την Χριστίνα Ορφανίδου, όπου είχε αναφέρει μπροστά σε όλους πως προκαλεί. Σήμερα, τσακώθηκε και με την Ραϊσα.

Η ίδια ήταν έξαλλη με το σχολιασμό του περιστατικό από τις συμπαίκτριες της, αρχίζοντας να μιλά… για τόξα και για βέλη από την πλευρά τους, ενώ οι χαρακτηρισμοί δε σταμάτησαν εκεί, καθώς πήγε να τους πει τα ίδια λόγια και στο δωμάτιο, με τις συμπαίκτριές της να τονίζουν πόσο ειλικρινείς ήταν μαζί τους.

Μάλιστα, η Αφροδίτη νευρίασε πολύ με την συμπεριφορά της, καθώς είπε πως δεν σταματάει να μιλάει. Όταν έφυγε από το δωμάτιο ξεκίνησε να την κοροϊδεύει.

Δεν τελείωσε εκεί, βέβαια, καθώς μίλησε για το θέμα και στο «Μεγάλο Αδελφό». «Πηδάει πάνω σε όλους τους άνδρες, τι πράγματα είναι αυτά που κάνει;», ανέφερε μπροστά στην κάμερα, δείχνοντας εκτός εαυτού μαζί της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Έξαλλος ο Κεχαγιάς με Γρηγόρη και Σοφία - «Να παντρευτούν αν θέλουν»

Big Brother: Η Άννα Μαρία τους «τρέλανε» στην δοκιμασία - Έγινε αρχηγός της εβδομάδας

Share