Big Brother Highlights: Ο παίκτης που πήρε το βέτο, τα αποκαλυπτικά πλάνα, η στρατηγική του Κεχαγιά και η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου

Όλα όσα έιδαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Ο παίκτης που πήρε το βέτο, τα αποκαλυπτικά πλάνα, η στρατηγική του Κεχαγιά και η εξομολόγηση του Βλαδίμηρου

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother είδαμε εχθές Τετάρτη 23/9 και τα highlights ήταν πολλά! Στρατηγικές , αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και αποκαλυπτικά πλάνα δεν έλειψαν για ακόμα μια φορά!

Big Brother: Η αποκάλυψη του Παναγιώτη για τη σχέση του με την Χριστίνα

Λίγο μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου, ο Παναγιώτης θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και να πει στον Big Brother, ποια είναι ακριβώς η σχέση που έχει με τη Χριστίνα και τι συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσά τους.

Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μέσα στο σπίτι ακούγονται πολλά για τον έναν από τους δύο δίδυμους και τη Χριστίνα, με την τελευταία να ξεκαθαρίζει πως από εδώ και στο εξής δε θέλει να ακούσει κανένα σχόλιο για τους δυο τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία μεγάλη ένταση μέσα στο σπίτι.

Ο Παναγιώτης ξεκαθάρισε λοιπόν πως οι δυο τους δεν βρίσκονται σε σχέση απλά έχουν έρθει κοντά. Μάλιστα σχολίασε πως δεν πιστεύει ότι θα συμβεί όντως κάτι ανάμεσά τους έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια ωστόσο η κάμερα τους έδειξε μαζί στην πισίνα να ανταλλάσσουν τρυφερά στιγμιότυπα.

Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που πήρε το βέτο

Νέο επεισόδιο σήμερα στο Big Brother και είδαμε κιόλας τον παίκτη που πήρε αυτή τη βδομάδα το βέτο μέσα από μία πολύ ιδιαίτερη δοκιμασία. Το βέτο αυτό του δίνει το δικαίωμα να σώσει είτε τον εαυτό του είτε κάποιον άλλο στην ψηφοφορία.

Ο Μεγάλος Αδερφός έβαλε όλους τους παίκτες μέσα στην πισίνα και τους έκανε να ψάχνουν ανάμεσα σε δεκάδες μπαλάκια ένα συγκεκριμένο το οποίο περιείχε ένα αντικείμενο. Όποιος το έβρισκε θα έπαιρνε και το βέτο.

Για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν, το δικαίωμά αυτό πήρε ο Δημήτρης Κεχαγιάς ο οποίος βρήκε το μπαλάκι και στη συνέχεια η Σοφία Δανέζη τον πήρε μία ζεστή αγκαλιά.

Big Brother: Η στρατηγική του Δημήτρη Κεχαγιά μετά το βέτο

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν ο παίκτης που κέρδισε τη δοκιμασία για το βέτο και στη συνέχεια, κανόνισε με τη Σοφία και την Αφροδίτη τη στρατηγική του για το πώς σκοπεύει να διαχειριστεί το δικαίωμά του.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έχει για δεύτερη εβδομάδα το βέτο. Την προηγούμενη το έδωσε στη Σοφία ωστόσο αυτή έχει σκοπό να το διαχειριστεί με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Λίγο μετά τη δοκιμασία τον προσέγγισαν τόσο η Αφροδίτη όσο και η Σοφία προκειμένου να συζητήσουν πώς ακριβώς θα το χρησιμοποιήσει.

Big Brother: Συγκλόνισε ο Βλαδίμηρος με την εξομολόγησή του - «Δεν ολοκλήρωσα με γυναίκα γιατί...»

Ο Βλαδίμηρος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Big Brother και δε δίστασε να κάνει μία συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με την προσωπική του ζωή ξεκαθαρίζοντας τον λόγο για τον οποίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα με καμία γυναίκα.

Ο Μεγάλος Αδερφός θέλησε να μάθει το λόγο για τον οποίο δεν είχε σχέσεις εδώ και καιρό αλλά και γιατί δεν επέλεξε ποτέ να πάει παρακάτω με κάποια κοπέλα.

Ο ίδιος μίλησε για μερικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή του ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις σχέσεις του και σε μερικές απόψεις που έχει

Big Brother: «Καλά τα κανόνισες...» - Μεγάλη αμηχανία με τον Ζακ

Σε μεγάλη αμηχανία ήρθε στο σημερινό επεισόδιο ο Ζακ. Ο Big Brother του ανέθεσε μία ιδιαίτερη αποστολή και εκείνος του είπε πως τα κανόνισε πολύ καλά για να του δημιουργήσει προβλήματα με την κοπέλα του, για την οποία έχει μιλήσει πολλές φορές.

Την εβδομάδα αυτή οι παίκτες έπρεπε να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες προκειμένου να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια για αυτή την εβδομάδα.

Ο Ζακ έχει πει πολλές φορές πως έχει σχέση έξω από το παιχνίδι και για το λόγο αυτό δε θέλει να έρθει πολύ κοντά με κοπέλες μέσα στο σπίτι. Ο Μεγάλος Αδερφός ωστόσο είχε άλλα σχέδια και τον έβαλε να κάνει μασάζ στη Ραμόνα.

Big Brother: Νέα αποκαλυπτικά πλάνα - Η Ραΐσα τράβηξε το μαγιό του Παναγιώτη μέσα στο μπάνιο

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα έκανε μπάνιο μαζί με τον Παναγιώτη και μάλιστα, δεν δίστασε να του τραβήξει και το μαγιό, ενώ μέσα στο δωμάτιο βρίσκονταν και άλλα άτομα, ενώ εκείνος την σαπούνισε σε... επίμαχα σημεία.

Οι δυο τους μπήκαν μέσα στο μπάνιο και τα έδωσαν όλα! Έκαναν μπάνιο, έτριψαν ο ένας τον άλλον και έκαναν κινήσεις που δεν βλέπουμε συχνά on camera.

Στη συνέχεια η Χριστίνα εξήγησε πως ένα τέτοιο θέαμα τη φέρνει σε δύσκολη θέση, ωστόσο η Αφροδίτη της είπε πως αυτή που θα έπρεπε να αισθάνεται άσχημα είναι η Ραΐσα.