The Bachelor - Spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα!

Μάθετε πρώτοι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor - Spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα!

Το Bachelor έχει μπει για τα καλά στα βράδια μας! Εκεί βλέπουμε τις παίκτριες να προσπαθούν να κατακτήσουν μια θέση στην καρδιά του Βασιλάκου. Δεν θα τα καταφέρουν όμως όλες και εμείς σου έχουμε τις 5 που έφτασαν πιο κοντά!

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor αναζητά τον έρωτα στη βίλα με τις 20 διαγωνιζόμενες, οι οποίες καθημερινά περνούν από δοκιμασίες προκειμένου να έρθουν κοντά του.

Μάλιστα, από τα πρώτα επεισόδια του ριάλιτι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ήρθε αρκετά κοντά με τρία κορίτσια, ανταλλάσσοντας φιλιά μπροστά στην κάμερα. Δείτε εδώ τα highlight του χθεσινού επεισοδίου!

Την περασμένη Παρασκευή, παρακολουθήσαμε την πρώτη τελετή των Ρόδων, από την οποία η Κατερίνα αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι. Μάλιστα η εκπομπή "Το Πρωινό", έδωσε spoiler για τον μεγάλο τελικό.

Ποιες από τις παίκτριες θα φτάσουν μέχρι το τέλος του Bachelor;

Το περιοδικό "Λοιπόν" έχει όλο το ρεπορτάζ για το φινάλε του The Bachelor αλλά και τα πέντε κορίτσια που θα φτάσουν αρκετά κοντά στον Παναγιώτη. Ποια είναι αυτά;

Βίβιαν bachelor
σια bachelor
αντζελίνα bachelor
the bachelor
νικολέττα bachelor

The Bachelor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια - «Θα σου βάλω το κεφάλι στη λεκάνη»

Παραλίγο να πιαστούν τα χέρια σήμερα το βράδυ τα κορίτσια του The Bachelor, με την Αντζελίνα μάλιστα να τσαντίζεται πολύ με μία κίνηση που έκανε η Εριέτα και να γυρνάει να την απειλεί πως την επόμενη φορά θα της βάλει το κεφάλι μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας.

Οι κοπέλες συζητούσαν και κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, όταν η Αντζελίνα γύρισε να πει στην Εριέτα πως αυτά που λέει δεν την τιμάνε γιατί είναι και σε κάποια ηλικία.

Η Εριέτα γέλασε και της πέταξε ένα μαξιλάρι. Η κίνηση αυτή εξόργισε την Ανζτελίνα η οποία σηκώθηκε, πήγε προς το μέρος και οι υπόλοιπες της σταμάτησαν για να μην πιαστούν στα χέρια.

Η Εριέτα δεν απάντησε τίποτα απλά συνέχισε να γελάει ειρωνικά ενώ η συμπαίκτριά της ήταν εντελώς έξαλλη, ενώ νωρίτερα έβαλε τα κλάματα. .