Η αποκάλυψη της Γκαγκάκη για τον Λιάγκα και τον Σκαι - "Αυτό που ετοιμάζεται είναι..."

Τι αναφέρει για την απουσία της από την τηλεόραση;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Γκαγκάκη για τον Λιάγκα και τον Σκαι -

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη τόσο για την επιθυμίας της βρίσκεται στην τηλεόραση όσο και για τον Γιώργο Λιάγκα και την επιστροφή του στον ΣΚΑΙ.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε: «Έχω την αίσθηση ότι κάποιος ανακατεύει την τράπουλα για να πέσει ξανά στο ίδιο σημείο. Δηλαδή πιστεύω μετά από κάποιο διάστημα γιατί είναι οι πρώτες ημέρες περίπου τα πράγματα θα είναι όπως ήταν στο παρελθόν. Εμένα μου αρέσει που βλέπω νέα πρόσωπα. Προσωπικά μου αρέσει η Ηλιάνα κι οφείλω να πω ότι είχα ερωτηματικό, δεν το φανταζόμουν.

«Όχι δεν χαίρομαι που δεν είμαι στην τηλεόραση. Ο ανταγωνισμός νομίζω ότι σε κάνει αυτό που έχεις πεταλούδες στο στομάχι σου στην τηλεόραση. Άρα αν την αγαπάς δεν θες ποτέ να φύγεις, ακόμα κι αν αποφάσισες ένα δύο χρόνια να κάνεις κάτι άλλο. Βρίσκω πάρα πολύ ελκυστικό ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός αλλά την αγαπώ με ή χωρίς ανταγωνισμό, κυρίως με το πρώτο.» Ωστόσο, δείτε τη δήλωση της που συγκίνησε!

Για την τηλεοπτική αποχή του Γιώργου Λιάγκα, που πέρυσι συνεργάστηκαν, ανέφερε: «Με τον Γιώργο Λιάγκα έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές, Νομίζω ότι από την αρχή είχε πει ότι αυτό που ετοιμάζεται είναι για τον Ιανουάριο αλλά όταν τελείωσε η εκπομπή το κανάλι μίλησε για κάτι από το δεύτερο μισό της σεζόν. Κι από ότι φαίνεται καλά έκανε και μίλησε για το δεύτερο γιατί το πρώτο είναι τόσο γεμάτο που δεν χωρά κανείς.»

Τηλεοπτική ανατροπή: Νέες εξελίξεις με το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Τα νέα δεδομένα για τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ

Ο παρουσιαστής αυτή την περίοδο βρίσκεται σε... ύπνωση αφού δεν θα παρουσιαστεί σε κάποιο project του ΣΚΑΙ. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις για το δεύτερο μισό της σεζόν. Σήμερα σας αποκαλύπτω με επιφύλαξη μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως το κανάλι και ο παρουσιαστής δεν θα έρθουν σε κάποια συμφωνία ούτε στο δεύτερο μισό, δηλαδή μετά τα Χριστούγεννα.

Όμως, η απόφαση του παρουσιαστή είναι να μείνει στο δυναμικό του σταθμού έστω και ανενεργός αφού ο μισθός του πληρώνεται κανονικά. Παράλληλα με αυτό ετοιμάζει κάτι εντελώς δικό του που... θα επανέλθω σε λίγες ημέρες με όλες τις πληροφορίες γι'αυτό!