Πολυδερόπουλος: Οι φήμες για νέα σχέση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Όλα όσα δήλωσε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πολυδερόπουλος: Οι φήμες για νέα σχέση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εμφανίστηκε σε φωτογραφία με μια συνοδό και οι φήμες περί σχέσης φούντωσαν! Ο ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά 8 λέξεις και πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είναι καλά στην προσωπική του ζωή!

Μάλιστα κυκλοφόρησε και φωτογραφία του με κορίτσι καλλονή και φούντωσαν οι φήμες περί σχέσης. Τι τελικά συμβαίνει; Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε στην εκπομπή του star, στη Φωλιά των Κου Κου : «Ποια κοπέλα διάβασες; Κάτσε γιατί τις προάλλες είπα είμαι έτοιμος για γάμο και μου φορτώσατε νύφη! Είμαι καλά, είμαι μόνος μου και είμαι καλά…»! Ανατροπή στις 8 λέξεις!

πολυδερόπουλος σχέση

Δέιτε το απόσπασμα!

Νίκος Πολυδερόπουλος: Στους Παξούς πριν τη νέα σεζόν των 8 Λέξεων

Ο πολύ ταλαντούχος και γοητευτικός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, έχει προκαλέσει την έντονη συμπάθεια του κοινού που δε σταματά να του δείχνει την αγάπη του στο Instagram. Ο όμορφος ηθοποιός βρίσκεται διακοπές και αυτή τη στιγμή εντοπίζεται στους Παξούς. Οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έκαναν να ζηλέψουμε!

Αναλυτικότερα, Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται σκληρά για τα γυρίσματα της σειράς "8 λέξεις", ενώ επιστρέφει στην μικρή οθόνη ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα που είχε κάνει την προηγούμενη σεζόν. Η ζωή όμως θέλει και λίγη χαλάρωση και πολύ καλοπέραση και γι'αυτό το λόγο απολαμβάνει ένα τουρ στο Ιόνιο!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του γοητευτικού Νίκου Πολυδερόπουλου από τις διακοπές στους Παξούς

παξοί πολυδερόπουλος
πολυδερόπουλος παξούς