Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να την δούμε στην παρουσίαση εκπομπης!

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: Αποκάλυψε για το ενδεχόμενο να την δούμε στην παρουσίαση εκπομπης!

Η Εβελίνα Παπούλια σε συνέντευξη της μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της φέτος από κάποια τηλεοπτική σειρά και για το ενδεχόμενο να την δούμε στην παρουσίαση!

Η ηθοποιός έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην κάμερα της εκπομπής, Στη φωλιά των Κου Κου και αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, στην κούκλα κόρη της και αποκάλυψε την πρόταση που είχε και την απέρριψε!

Η Εβελίνα Παπούλια τόνισε: «Μας είχε γίνει πρόταση για μία εκπομπή. Γενικώς, λιγάκι το αποφεύγουμε. Δεν το θέλουμε». Αποκάλυψε τα ευχάριστα η ηθοποιός!

Και ανέφερε πρώτη φορά ότι μετά από 7 χρόνια αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις σειρές… και υπογράμμισε: «Είμαι 7 χρόνια σερί στην τηλεόραση. Σίγουρα δεν θα είμαι σε κάποιο σίριαλ. Δεν είναι θέμα κούρασης, δεν χρειάζεται να τα πάρω όλα παραμάζωμα σε μια περίοδο που όλοι οι ηθοποιοί είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και όχι για να το παίξω καλός άνθρωπος».

Κορμάρα στα 49 της η Εβελίνα Παπούλια - Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Τι κι αν η Εβελίνα Παπούλια έχει φτάσει αισίως στα 49, το κορμί της θα το ζήλευε ακόμα και μία 20χρονη! Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και το οι φωτογραφίες της με μαγιό και σορτσάκι, «έριξαν» το Instagram!

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ανέκαθεν ένα από τα πιο όμορφα σώματα στην ελληνική showbiz και σε κάθε ευκαιρία φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει περάσει καθόλου από πάνω της!

Φέτος το καλοκαίρι έχει ανεβάσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε κάνει μία τρομερή εξομολόγηση.

«Ένα υπέροχο καλοκαίρι! Εύχομαι με σύνεση να έχουμε και έναν υπέροχο χειμώνα… προσοχή και αγάπη στους συνανθρώπους μας! Ο COVID-19 υπάρχει γύρω μας… μην το ξεχνάμε… είναι ο αόρατος εχθρός μας δυστυχώς… Να μου προσέχετε φιλαράκια μου» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.