Γεωργία Αβασκαντήρα: Βόλτα στο Ζάππειο με το λίγων μηνών γιο της!

Φωτογραφίες από την έξοδο τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γεωργία Αβασκαντήρα: Βόλτα στο Ζάππειο με το λίγων μηνών γιο της!

Η Γεωργία Αβασκαντήρα πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα και τώρα πια κρατάει στην αγκαλιά τον καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Χρανιώτη! Μάλιστα ο φακός την πέτυχε σε βόλτα στο Ζάππειο με τον γιο της!

Η όμορφη χορεύτρια και ο Γιώργος Χρανιώτης εδώ και λίγο καιρό έχουν γίνει γονείς και απολαμβάνουν τις πολύτιμες στιγμές μαζί με τον γιο τους. Οι δυο τους έχουν ξετρελαθεί με τον μικρό και δεν σταματούν να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media.

Αυτή τη φόρα την πετύχαμε εμείς και σας δείχνουμε τις φωτογραφίες απο την βόλτα τους στο Ζάππειο . Δείτε την με μπικίνι 1,5 μήνα μετά την γέννα!

Αβασκαντήρα μωρό
Αβασκαντήρα βόλτα με παιδί

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Έκαναν την πρώτη τους έξοδο με τον γιο τους

Ο Γιώργος Χρανιώτης πήρε την αγαπημένη του σύζυγο, Γεωργία Αβασκαντήρα και λίγο καιρό μετά τον ερχομό του γιου τους, έκαναν την πρώτη τους βραδινή έξοδο, μαζί φυσικά με το μωρό τους. Οι δυο τους πιο ευτυχισμένοι από ποτέ δεν έκρυψαν λεπτό το χαμόγελό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή του και όχι άδικα. Ο γιος του αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής τους και δεν μπορούν ούτε λεπτό να ξεκολλήσουν από πάνω του.

Από τη μέρα που ο μικρός ήρθε στη ζωή, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έχουν ανεβάσει ένα σωρό φωτογραφίες του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Έτσι έκαναν και χθες βράδυ, όταν ανέβασαν μία φωτογραφία από την πρώτη τους έξοδο με τον γιο τους.

χρανιώτης αβασκαντήρα μωρό