Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του άστεγου της φωτογράφισης του Σκουλού - Τον έδιωξε η αστυνομία!

Σοκάρει η εικόνα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία του άστεγου της φωτογράφισης του Σκουλού - Τον έδιωξε η αστυνομία!

Σάλος προκλήθηκε στα social media τις τελευταίες ημέρες με μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει ένα μοντέλο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος που κοιμάται. Μάλιστα μετά από τις αντιδράσεις η αστυνομία φαίνεται να έδιωξε τον άστεγο από το σημείο!

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Ευτυχείτε” και του Νίκου Γεωργιάδη το θέμα πήρε μεγάλη έκταση και το απόγευμα της Τετάρτης ο συγκεκριμένος άστεγος και η σύντροφός του απομακρύνθηκαν από το σημείο μετά από παρέμβαση της αστυνομίας. Δείτε την αντίδραση της Φαίης όταν είδε την φωτογραφία!

Η εκπομπή του Open εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή που οι αρχές διώχνουν τον άστεγο από την οδό Βουκουρεστίου και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Δημήτρης Σκουλός: Η πρώτη αντίδραση μετά τις προkλητικές φωτογραφίες δίπλα στον άστεγο!

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό δίπλα σε έναν άστεγο, ήρθε και ή πρώτη αντίδραση του γνωστού φωτογράφου!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από την Τρίτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή μία εικόνα που δείχνει τον Δημήτρη Σκουλό να φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας ένα μοντέλο, την ίδια στιγμή που ακριβώς δίπλα του υπάρχει ένας άστεγος που κοιμάται.

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολιάστηκε έντονα στα social media, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για απρεπή συμπεριφορά.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό.