Κηδεία Μαρίας Ντενίση - Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Μιμή στην εκκλησία

Θλίψη...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κηδεία Μαρίας Ντενίση - Μαυροφορεμένη και συντετριμμένη η Μιμή στην εκκλησία

Η μητέρα της Μιμής Ντενίση έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Σήμερα ήταν η κηδεία όπου μαυροφορεμένη η Μιμή τίμησε τη μητέρα της.

Η αγαπημένη ηθοποιός έφτασε στο κοιμητήριο Παπάγου συνοδευόμενη από την αδερφή της, Σοφία και την κόρη της, Μαριτίνα, η οποία είναι πάντα στο πλευρό της.

Θυμίζουμε πως την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε η Μιμή Ντενίση με μια ανάρτηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ανάμεσα σε αυτούς που είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρία Ντενίση ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, η Μέμα Αγαπηνού, ο Νίκος Αποστολόπουλος και ο Σωτήρης Πολύζος. Θρήνος για την Μιμή Ντενίση!

Μιμη Ντενιση κηδεια
Μιμη νΤΕΝΙΣΗ ΚΗΔΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑΣ
Μιμη Ντενιση κηδεια μητερασ εκκλησια

Μαριτίνα Ντενίση: Συγκλονίζει το "αντίο" στην γιαγιά της!

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Μιμή Ντενίση, η οποία θρηνεί την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας, Μαρίας. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός με μια ανάρτησή που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως αποκάλυψε η Μιμή Ντενίση, η μητέρα της δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας και έφυγε ξαφνικά μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Μάλιστα η ηθοποιός, ανακοίνωσε πώς η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τη γιαγιά της αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα το βράδυ της Τρίτης και η κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριτίνα Ντενίση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη γιαγιά της από το παρελθόν και έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε: «Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, το στήριγμα μου, την αγκαλιά που με μεγάλωσε. Θα μου λείψεις πολύ Αρχόντισσα γιαγιάκα μου».

ντενιση εγγονη