Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Τα δυνατά λόγια της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους, με το δυνατό μήνυμα που μετέφερε για όλες τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας και έτσι μέσα από την ανάρτησή της μίλησε για τον αγώνα που γίνεται κατά του καρκίνου του μαστού.

Με αυτόν τον τρόπο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Ελένη Μενεγάκη

«Το ροζ βραχιολάκι για άλλη μια χρονιά μας ενώνει σ’ένα πολύ σημαντικό σκοπό ! Την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού . Μαζί με την Estée Lauder και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και φέτος θα μοιράσουμε το μήνυμα της πρόληψης που σώζει ζωές !

Σας ευχαριστούμε γιατί πέρσι καταφέραμε μαζί και προσφέραμε 1.500 μαστογραφίες δωρεάν , σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα σε απομακρυσμένες περιοχές . Φέτος συνεχίζουμε πιο δυνατά!», έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που ανέβασε.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ελένη Μενεγάκη, δείτε εδώ για ποιον λόγο αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να γυρίσει στην Άνδρο!

Ρίγη συγκίνησης από την Ελένη Μενεγάκη - «Είναι μοναδικό αυτό που...»

Ρίγη συγκίνησης κατακλύζει την Ελένη Μενεγάκη, κάθε φορά που δέχεται κάποιο σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο στα social media. Μάλιστα, όποτε έχει χρόνο απαντάει σε όσα περισσότερα μπορεί.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της από την Άνδρο, την ώρα που έφτιαχνε το μποστάνι της.

Μπορεί να μην είχε καλό καιρό την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο η ίδια πήρε το καράβι και ταξίδεψε στα πανέμορφα Άχλα με την οικογένεια της για να ηρεμήσουν από την καθημερινότητα της πόλης.

Όπως ήταν λογικό λοιπόν, οι θαυμάστριες της έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση της με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια και απάντησε στα περισσότερα.

Η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά που δέχεται τέτοια σχόλια συγκινείται πολύ και το αποκάλυψε γράφοντας «Πράγματι νιώθω συγκίνηση... χτίσαμε γέφυρες όλα αυτά τα χρόνια, σχέσης ουσίας... αγάπης... συνήθειας! Σας έχω μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου... είναι μοναδικό αυτό που έχουξμε! Σας ευχαριστώ όλους».

Ελένη Μενεγάκη Άνδρος μποστάνι

Να σημειώσουμε πως η αγαπημένη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram, μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από την Άνδρο και το ξενοδοχείο του γιου της, η οποία μάλιστα προκάλεσε και την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη.