Χαμός στο The Bachelor - Η Αντζελίνα δέχθηκε επίθεση με τούρτα!

Η δοκιμασία που θα δημιουργήσει πανικό μέσα στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο The Bachelor - Η Αντζελίνα δέχθηκε επίθεση με τούρτα!

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, καθώς όπως είδαμε από τα νέα πλάνα που κυκλοφόρησαν, η Ανζτελίνα θα δεχθεί επίθεση από μία συμπαίκτριά της, η οποία στο πλαίσιο μιας δοκιμασίας δε θα διστάσει να της τρίψει μία τούρτα στη μούρη.

Και ενώ τα πλάνα που διέρρευσαν ξεκινούν με ένα αισιόδοξο μήνυμα σχετικά με τις σχέσεις των κοριτσιών μέσα στη βίλα, στη συνέχεια βλέπουμε τις παίκτριες να μπαίνουν σε μία δοκιμασία για γερά νεύρα!

Σε αυτή, η Αντζελίνα έχει τη δυνατότητα να πάρει μια τούρτα και να τη ρίξει στο πρόσωπο μιας συμπαίκτριάς της. Αυτή επιλέγει την Άννυ.

Στη συνέχεια την ευκαιρία να ρίξει μια τούρτα στο πρόσωπο συμπαίκτριάς της έχει και η Χριστίνα, η οποία επιλέγει την Αντζελίνα. Ο τρόπος ωστόσο που της ρίχνει την τούρτα στο πρόσωπο είναι ιδιαίτερα επιθετικός, κάτι δεν περνά απαρατήρητο από τις άλλες κοπέλες.

Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor να ήταν πολύ δυνατό, η αλήθεια είναι ωστόσο ότι δεν τα πήγε και τόσο καλά στην τηλεθέαση. Δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε.

The Bachelor - δήλωση Βίβιαν μπροστά στις κάμερες: "Ο Παναγιώτης θα κοιτάξει να σε..."

Τα γυρίσματα του «The Bachelor» συνεχίζονται κανονικά και το βράδυ της Τετάρτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ραντεβού με τη Βίβιαν σε γνωστό εστιατόριο στο Πόρτο Ράφτη. Μάλιστα σε δηλώσεις της η κοπέλα αποκάλυψε πολλά για τον χαρακτήρα του Βασιλάκου!

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η Άννα Ζηρδέλη που εξασφάλισε πλάνα και μίλησε με τη Βίβιαν.

«Είχαμε ραντεβού με τον Παναγιώτη. Πέρασα καταπληκτικά, είναι ένας τέλειος άνθρωπος. Μου αρέσουν πάρα πολλά στον Παναγιώτη. Είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με ήθος, που θα κοιτάξει να σε περιποιηθεί. Υπάρχει ανταγωνισμός, όλες οι κοπέλες είναι ξεχωριστές.

Κάποια ξεσπάσματα της Αντζελίνας με εκνευρίζουν. Η Μαγδαληνή είναι ένας πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και έχει μια πολύ συγκινητική ιστορία, που νομίζω πως θα λυγίσει και τους πιο σκληρούς. Το μαγικό φίλτρο που έδωσα στον Παναγιώτη πιστεύω πως το χρησιμοποίησε και θα πιάσει» είπε η Μαγδαληνή. Spoiler! Αυτές οι παίκτριες είναι στην τελική πεντάδα!