The Bachelor: Της έριξε με μίσος την τούρτα και πήγαν να πιαστούν στα χέρια

Αυτό κι αν είναι αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Της έριξε με μίσος την τούρτα και πήγαν να πιαστούν στα χέρια

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, οι παίκτριες χρειάστηκε να περάσουν από μία ακραία δοκιμασία και η Μαρίνα δε δίστασε να ρίξει την τούρτα της στην Χριστίνα με όλο της το μίσος, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια!

Τα κορίτσια έδειξαν ότι αποφάσισαν να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νωρίτερα είχε προηγηθεί ένας καυγάς ανάμεσα στην Χριστίνα και την Μαρίνα.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να ρίξει τούρτα η Μαρίνα, επέλεξε την Χριστίνα, πήρε φόρα και πήγε να της ρίξει την τούρτα με όλη της τη δύναμη ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να τη μάθει να σέβεται.

Η Χριστίνα ευτυχώς έσκυψε και δεν έφαγε την τούρτα ενώ στη συνέχεια η Μαρίνα της είπε πως το έκανε για να μάθει που τη λέει 20χρονο. Εν τω μεταξύ η Μαρίνα είναι 20 χρονών.

Spoiler που «καίει» για το The Bachelor - Αυτά τα 5 τελευταία κορίτσια που είναι μέσα στη βίλα

Μόλις πριν από λίγο, κυκλοφόρησε ένα νέο spoiler για το The Bachelor που «καίει» κανονικά, καθώς αφορά τα πέντε τελευταία κορίτσια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη βίλα, ένα βήμα πριν κατακτήσουν για τα καλά την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το ριάλιτι έχει φέρει για τα καλά τα πάνω κάτω στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως ενώ υπάρχουν πολλές αντιδράσεις γύρω του, το The Bachelor έχει δημιουργήσει και φανατικό κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει να αποχωρούν τρεις κοπέλες. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα και τη Βασιλική που έφυγαν στο πρώτο επεισόδιο, αλλά και την Κατερίνα που αποχώρησε στο τελευταίο.

Τα γυρίσματα έχουν ωστόσο προχωρήσει αρκετά και αυτή τη στιγμή μέσα στη βίλα βρίσκονται πέντε κορίτσια.

Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» τη Δευτέρα πρόκειται για την Βίβιαν, τη Νικολέττα, την Αντζελίνα, τη Σία και την Αναστασία.