Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Τα νύχια του Θέμη και η αντίδραση του Χρήστου Μακρίδη και της Ράνιας

Τους «τρέλανε» όλους!

Big Brother: Τα νύχια του Θέμη και η αντίδραση του Χρήστου Μακρίδη και της Ράνιας
News 25.09.2020 00:35
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Χριστίνα βοήθησε τον Θέμη να φτιάξει τα νύχια του και στη συνέχεια, οι κάμερα έπιασε την αντίδραση που είχε ο Χρήστος Μακρίδης και η Ράνια, οι οποίοι εννοείται πως το σχολίασαν και με το παραπάνω.

Ο Θέμης έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για τα νύχια του και όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως όλα τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν μόλις τα είδαν. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει στόχο να περάσει μπροστά από τον Αντιδήμαρχο και τη Ράνια για να τους τα δείξει.

Η κάμερα αμέσως πήγε στη Ράνια και τον Χρήστο Μακρίδη οι οποίοι συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα και κατέληξαν στο ότι ανέχτηκαν το μακιγιάζ αλλά τα νύχια πάνε πολύ. Ο Δημήτρης Πυργίδης ωστόσο τους έβαλε στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως εδώ είναι show και μπορεί να κάνει ό, τι θέλει.

Η Ράνια τότε επανέλαβε ότι ακόμα δεν έχει συμφιλιωθεί με το μακιγιάζ του Θέμη αλλά τα νύχια είναι άλλο πράγμα, ενώ στην αρχή του επεισοδίου τσακώθηκε με τη Σοφία χωρίς λόγο!

Big Brother: Η Χριστίνα έγινε οικονόμος της Άννας Μαρίας - Η δοκιμασία που έφερε "πονοκέφαλο" στο σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Big Brother έθεσε μία ακόμα δοκιμασία η οποία προκάλεσε κανονικό πονοκέφαλο μέσα στο σπίτι, καθώς έντυσε τη Χριστίνα οικονόμο και την έβαλε να ακολουθεί παντού την Άννα Μαρία και να την υπηρετεί.

Και οι δύο μπήκαν αμέσως στο πετσί του ρόλου και η Άννα Μαρία χτυπούσε ένα καμπανάκι συνέχεια για να φέρνει κοντά της την οικονόμο της.

Η Χριστίνα την ακολουθούσε και μάλιστα την περίμενε απ' έξω όση ώρα η Άννα Μαρία βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Μεγάλος Αδερφός της είπε τελικά να την... απολύσει για το καλό όλου του σπιτιού και η Χριστίνα αναγκάστηκε να βγάλει τη στολή της και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της, ενώ νωρίτερα τα είχε βάλει με τη Ράνια. Δείτε εδώ τι έγινε.

Στο τέλος του αποσπάσματος βέβαια ακούσαμε και μία ατάκα έπος από τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος αντί για οικονόμο είπε... ιπποκόμο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Αλεξανδρίδης: Ξεγράφει οριστικά το Big Brother - Το νέο μήνυμά του

Big Brother: Η Ραίσα μπήκε στη μπανιέρα με με συμπαίκτη της - Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Share