Big Brother Highlights: Η εξομολόγηση της Αφροδίτης, τα νύχια του Θέμη και η πλαστική της Ραμόνα

Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother Highlights: Η εξομολόγηση της Αφροδίτης, τα νύχια του Θέμη και η πλαστική της Ραμόνα

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother έκρυβε πολλές εκπλήξεις και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του, από την εξομολόγηση της Αφροδίτης για το θάνατο του πατέρα της, στα νύχια του Θέμη και στην πλαστική στήθους που έκανε η Ραμόνα.

Big Brother: Άναψαν τα αίματα από το πουθενά - Ο καυγάς της Ράνιας με τη Χριστίνα και την Σοφία

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, άναψαν τα αίματα στο σπίτι. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε από το πουθενά ένας καυγάς ανάμεσα στη Ράνια, τη Σοφία και τη Χριστίνα για μία ψηφοφορία που έγινε πριν δύο εβδομάδες.

Όπως μπορεί να θυμάστε η Ράνια είχε πάρει το βέτο πριν από δύο εβδομάδες και το είχε χρησιμοποιήσει για να σώσει τον εαυτό της καθώς βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση.

Σήμερα, η Χριστίνα ρώτησε τη Σοφία αν έχει ψηφίσει ποτέ τη Ράνια και εκείνη της εξήγησε πως την ψήφισε τότε. Η Χριστίνα της ζήτησε να το πει στη Ράνια ωστόσο η Σοφία θεώρησε πως τώρα δεν υπάρχει λόγος και θα της το αναφέρει κάποια στιγμή όταν το φέρει η κουβέντα.

Εκείνη τη στιγμή βέβαια η Ράνια μπήκε στο δωμάτιο και οι δύο κυρίες της είπαν για τι ακριβώς μιλούσαν. Οι τρεις τους λοιπόν ξεκίνησαν να μαλώνουν παρόλο που η Ράνια είχε πει στην αρχή πως δεν την ενδιέφερε το θέμα.

Σήμερα βέβαια έκανε και μία ανάρτηση ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το Big Brother. Δείτε τη εδώ.

Big Brother: Η δοκιμασία του Big Brother «γονάτισε» την Ραμόνα

Οι δοκιμασίες στο σπίτι του Big Brother συνεχίζονται και έτσι, ο Μεγάλος Αδερφός είχε φυλάξει για τη Ραμόνα κάτι πολύ ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα, με αυτό που της ζήτησε την «γονάτισε» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει με τίποτα τα δάκρυά της.

Συγκεκριμένα, η Ραμόνα μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και είδε ένα κομμάτι από ένα βίντεο στο οποίο βρίσκονται τα κατοικίδια της και αντιδρούν στο άκουσμα του ονόματός της.

Ο Big Brother τη ρώτησε αν αντέχει να μην δει τη συνέχεια και εκείνη είπε ναι ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα. Όπως εξήγησε, τα κατοικίδιά της είναι γι΄αυτή οι πραγματικοί της φίλοι από τη στιγμή που έχασε τη μητέρα της.

Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή πριν από μερικά χρόνια, όταν η Ραμόνα είχε έρθει στην Ελλάδα και δεν μπόρεσε να τη δει για τελευταία φορά. Νωρίτερα βέβαια στήθηκε ένας καυγάς από το πουθενά στο σπίτι. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: Η Χριστίνα έγινε οικονόμος της Άννας Μαρίας - Η δοκιμασία που έφερε "πονοκέφαλο" στο σπίτι

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Big Brother έθεσε μία ακόμα δοκιμασία η οποία προκάλεσε κανονικό πονοκέφαλο μέσα στο σπίτι, καθώς έντυσε τη Χριστίνα οικονόμο και την έβαλε να ακολουθεί παντού την Άννα Μαρία και να την υπηρετεί.

Και οι δύο μπήκαν αμέσως στο πετσί του ρόλου και η Άννα Μαρία χτυπούσε ένα καμπανάκι συνέχεια για να φέρνει κοντά της την οικονόμο της.

Η Χριστίνα την ακολουθούσε και μάλιστα την περίμενε απ' έξω όση ώρα η Άννα Μαρία βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Μεγάλος Αδερφός της είπε τελικά να την... απολύσει για το καλό όλου του σπιτιού και η Χριστίνα αναγκάστηκε να βγάλει τη στολή της και να επιστρέψει στις δραστηριότητές της, ενώ νωρίτερα τα είχε βάλει με τη Ράνια. Δείτε εδώ τι έγινε.

Στο τέλος του αποσπάσματος βέβαια ακούσαμε και μία ατάκα έπος από τον Δημήτρη Κεχαγιά ο οποίος αντί για οικονόμο είπε... ιπποκόμο.

Big Brother: Η Ραμόνα αποκάλυψε τα πάντα για την επέμβαση στο στήθος της

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραμόνα συζητούσε με την Άννα Μαρία και δε δίστασε να της αποκαλύψει τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια για την επέμβαση που έκανε στο στήθος της προκειμένου να το μεγαλώσει και να δείχνει πιο όμορφο.

Η Άννα Μαρία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει πώς ακριβώς γίνεται μια τέτοια επέμβαση ενώ τη ρώταγε και πολλά σχετικά με το υλικό που επέλεξε, το σχήμα και το μέγεθος.

Η Ραμόνα απάντησε όλες τις ερωτήσεις χωρίς κανένα κόμπλεξ και εξήγησε στην φίλη της την διαδικασία ξεκαθαρίζοντας πως το έκανε για να νιώσει καλύτερα με την εμφάνισή της.

Η Άννα Μαρία συμφώνησε και αργότερα στο δωμάτιο επικοινωνίας είπε πως δεν έχει κανένα θέμα με τη συγκεκριμένη επέμβαση. Νωρίτερα βέβαια η Ραμόνα μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και «λύγισε» με τη δοκιμασία που της έθεσε ο Μεγάλος Αδερφός. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Big Brother: Συγκίνησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς με τα λόγια του για τον Θέμη

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε χθες προπόνηση μαζί με τον Θέμη και στη συνέχεια οι δυο τους βρέθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother. Ο πρώτος μίλησε για τον συμπαίκτη του και συγκίνησε με τα υπέροχα λόγια που χρησιμοποίησε για εκείνον.

Ο Θέμης είναι ένας άνθρωπος που έχει έρθει κοντά με τους περισσότερους παίκτες μέσα στο σπίτι και έχει δείξει ότι είναι ένα πολύ αγνό παιδί - δείτε εδώ την υπέροχη κίνηση που έκανε προς τη Σοφία Δανέζη στο live.

Ο Δημήτρης λοιπόν εξήγησε πως ο Θέμης είναι ένα πολύ σπάνιο παιδί το οποίο έχει να αντιμετωπίσει πολλά πράγματα στη ζωή του, θα πρέπει ωστόσο να δείξει δύναμη και να τα ξεπεράσει, ενώ παράλληλα θα κάνει αυτό που αγαπάει.

Στο τέλος ο Θέμης συγκινήθηκε και αγκάλιασε τον φίλο του.

Big Brother: Τα νύχια του Θέμη και η αντίδραση του Χρήστου Μακρίδη και της Ράνιας

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother, η Χριστίνα βοήθησε τον Θέμη να φτιάξει τα νύχια του και στη συνέχεια, οι κάμερα έπιασε την αντίδραση που είχε ο Χρήστος Μακρίδης και η Ράνια, οι οποίοι εννοείται πως το σχολίασαν και με το παραπάνω.

Ο Θέμης έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για τα νύχια του και όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας ξεκαθάρισε πως όλα τα παιδιά εντυπωσιάστηκαν μόλις τα είδαν. Μάλιστα αποκάλυψε πως έχει στόχο να περάσει μπροστά από τον Αντιδήμαρχο και τη Ράνια για να τους τα δείξει.

Η κάμερα αμέσως πήγε στη Ράνια και τον Χρήστο Μακρίδη οι οποίοι συζητούσαν το συγκεκριμένο θέμα και κατέληξαν στο ότι ανέχτηκαν το μακιγιάζ αλλά τα νύχια πάνε πολύ. Ο Δημήτρης Πυργίδης ωστόσο τους έβαλε στη θέση τους ξεκαθαρίζοντας πως εδώ είναι show και μπορεί να κάνει ό, τι θέλει.

Η Ράνια τότε επανέλαβε ότι ακόμα δεν έχει συμφιλιωθεί με το μακιγιάζ του Θέμη αλλά τα νύχια είναι άλλο πράγμα, ενώ στην αρχή του επεισοδίου τσακώθηκε με τη Σοφία χωρίς λόγο!

Big Brother: «Ράγισε» καρδιές η Αφροδίτη - Η ιστορία για τον θάνατο του πατέρα της

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή βρέθηκε σήμερα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και «ράγισε» καρδιές καθώς αναφέρθηκε στην συγκλονιστική ιστορία για το πώς πέθανε ο πατέρα της και πώς επιβίωσε μετά η οικογένειά της μέσα στα χρέη.

O Big Brother τη ρώτησε να του πει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά της και τον πατέρα της και στο σημείο εκείνο η Αδροδίτη τον ρώτησε για ποιο λόγο της το κάνει αυτό.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή πριν από 7 χρόνια πολύ ξαφνικά και μάλιστα σε μία περίοδο που οι δυο τους ήταν λίγο τσακωμένοι. Κανείς δεν περίμενε να πεθάνει έτσι και όπως είπε η Αφροδίτη ήταν ένας άνθρωπος πολύ μορφωμένος και κοινωνικός.

Μετά το θάνατό του, η οικογένειά της βυθίστηκε στα χρέη και δεν είχαν καν να φάνε με αποτέλεσμα να φροντίζει η εκκλησία να τους εφοδιάζει με τα απαραίτητα. Νωρίτερα σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Big Brother: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Λίγο πριν το τέλος του χθεσινού επεισοδίου του Big Brother, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε τα ονόματα των δύο παικτών που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με την ψηφοφορία να κρύβει πολλές ανατροπές και τους παίκτες να μην ξέρουν τι να ψηφίσουν!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες, αυτή τη βδομάδα ο τρίτος υποψήφιος θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια του live ενώ οι παίκτες θα έπρεπε να δώσουν μόνο μία ψήφο.

Αποτέλεσμα ήταν να μην συνεννοηθούν μεταξύ τους και να βγουν υποψήφιοι, η Αφροδίτη και ο Νίκος, οι οποίοι ήταν αυτοί που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους. Νωρίτερα σε δάκρυα ξέσπασε και η Ραμόνα. Δείτε εδώ τι συνέβη.