The Bachelor Highlights: Ο καυγάς, τα κλάματα και ο "πόλεμος" με τούρτες

Αναβρασμός στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Ο καυγάς, τα κλάματα και ο

Στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor επικράτησε κυριολεκτικά χαμός και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights, από τον μεγάλο καυγά που στήθηκε στο σπίτι μπροστά στον Παναγιώτη Βασιλάκο, στα κλάματα των παικτριών και στον άγριο «πόλεμο» με τις τούρτες.

The Bachelor: Χαμός με το «καλησπέρα» - «Την είπες άσχημη;»

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor, και επικράτησε κανονικός χαμός μέσα στο σπίτι με το... καλησπέρα. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επισκέφθηκε τα κορίτσια και συνειδητοποίησε πως η Μαριεύη είπε άσχημη την Μαγδαληνή.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Παναγιώτης βγήκε ραντεβού με τη Μαγδαληνή και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι για να της δώσει τριαντάφυλλο μετά την συγκλονιστική ιστορία που του περιέγραψε.

Σήμερα επισκέφθηκε τα κορίτσια και αυτά του εξήγησαν τι έγινε στο σπίτι όσο εκείνος βρισκόταν σε ραντεβού με τη Μαγδαληνή.

Τα κορίτσια του αποκάλυψαν πως η Μαριεύη την είπε άσχημη και ο Παναγιώτης Βασιλάκος την έβαλε για τα καλά στη θέση της, λέγοντάς της πως δεν είναι δυνατόν να κοιτάζει κανείς αυτό το κορίτσι και να το θεωρεί άσχημο, ενώ έκλεισε λέγοντας πως όταν επισκέπτεται τη βίλα θέλει να περνάνε καλά.

The Bachelor: Η επίσκεψη του Βασιλάκου έφερε κλάματα - «Κατέρρευσαν» τρεις παίκτριες

Το επεισόδιο ξεκίνησε κάπως ανατρεπτικά καθώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος επισκέφθηκε τη βίλα αλλά έφερε... κλάματα στο The Bachelor! Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις παίκτριες κατέρρευσαν μετά από έναν μεγάλο καυγά που έγινε στο σαλόνι ανάμεσα στις παίκτριες.

Φαίνεται πως σήμερα τα κορίτσια ήταν πολύ ευαίσθητα και οτιδήποτε συνέβαινε έφερνε αναταραχή στο σπίτι. Στην αρχή από το σαλόνι αποχώρησε η Άννυ η οποία πήγε στο δωμάτιο με τον Παναγιώτη Βασιλάκο για να λύσει το συγκεκριμένο θέμα.

Αργότερα σε κλάματα ξέσπασε και η Ραφαέλα η οποία εξήγησε πως έχει βιώσει περιστατικά βίας και τέλος η Αναστασία η οποία είναι απλά ευαίσθητη.

Χθες βέβαια στήθηκε ένας αδιανόητος καυγάς μέσα στο σπίτι. Δείτε εδώ τις παίκτριες που πήγαν να πιαστούν στα χέρια.

The Bachelor: Της έριξε με μίσος την τούρτα και πήγαν να πιαστούν στα χέρια

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor, οι παίκτριες χρειάστηκε να περάσουν από μία ακραία δοκιμασία και η Μαρίνα δε δίστασε να ρίξει την τούρτα της στην Χριστίνα με όλο της το μίσος, με αποτέλεσμα να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια!

Τα κορίτσια έδειξαν ότι αποφάσισαν να βγάλουν όλα τους τα απωθημένα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Νωρίτερα είχε προηγηθεί ένας καυγάς ανάμεσα στην Χριστίνα και την Μαρίνα.

Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να ρίξει τούρτα η Μαρίνα, επέλεξε την Χριστίνα, πήρε φόρα και πήγε να της ρίξει την τούρτα με όλη της τη δύναμη ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να τη μάθει να σέβεται.

Η Χριστίνα ευτυχώς έσκυψε και δεν έφαγε την τούρτα ενώ στη συνέχεια η Μαρίνα της είπε πως το έκανε για να μάθει που τη λέει 20χρονο. Εν τω μεταξύ η Μαρίνα είναι 20 χρονών.

The Bachelor: «Έσταξαν» φαρμάκι για την Αντζελίνα - Τα σχόλια μετά το ραντεβού της με τον Παναγιώτη

Η Αντζελίνα ήταν η παίκτρια που κέρδισε τη σημερινή δοκιμασία του The Bachelor και κατάφερε να βγει ραντεβού με τον Παναγιώτη. Οι συμπαίκτριές της, σχολίασαν τα όσα είπε κατά την επιστροφή της και εννοείται πως «έσταξαν» φαρμάκι!

Ο Παναγιώτης δεν προσέφερε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο στην Αντζελίνα ωστόσο εκείνη έδειξε να είναι πολύ ευχαριστημένη με το ραντεβού τους και ξεκαθάρισε πως δεν την πειράζει καθόλου που δεν πήρε τριαντάφυλλο.

Η Σία ήταν η πρώτη που είπε ότι φάνηκε μία αμηχανία στο βλέμμα της ενώ στη συνέχεια τη σχολίασαν και οι υπόλοιπες παίκτριες ξεκαθαρίζοντας πως λέει ψέματα.