Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βικτώρια Καρύδα: Που βρίσκεται μετά την δικαίωσή της για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Μακρή

Φωτογραφίες ντοκουμέντο! Έφυγε από την Ελλάδα

Βικτώρια Καρύδα: Που βρίσκεται μετά την δικαίωσή της για τον θάνατο του συζύγου της Γιάννη Μακρή
News 25.09.2020 09:27
Από Youweekly Team

Λίγο καιρό μετά το δικαστήριο για την δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, που επιτέλους την δικαίωσε η Βικτώρια Καρύδα βρίσκεται στην Γερμανία κάνοντας τις διακοπές της.

Η πίεση και ο βασανισμός που πέρασε μέχρι να δικαιωθεί για όλον αυτόν τον Γολγοθά που περνάει ήταν μεγάλη και τώρα που τα πράγματα όσο γίνεται έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν σε μια σειρά, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποφάσισε να αφήσει πίσω της για λίγο την Ελλάδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagra, στον οποίο είναι αρκετά ενεργή, δημοσίευσε φωτογραφίες από μαγευτικές στιγμές και τοπία του συγκεκριμένου προορισμού.

Δείτε τα στιγμιότυπα παρακάτω:

 Βικτώρια Καρύδα ταξίδι Γερμανία
 Βικτώρια Καρύδα My Style Rocks
 Βικτώρια Καρύδα δολοφονία Γιάννη Μακρή

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα μετά το τέλος της δίκης του Γιάννη Μακρή - «Ο δολοφόνος ήταν πάντα...»

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα στη Realnews μετά την καταδίκη των δραστών που δολοφόνησαν τον σύζυγο της. Το μοντέλο συγκλονίζει με τα λόγια της.

«Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε, λοιπόν, ήταν να παραπλανήσει το δικαστήριο. Τελικά δεν τα κατάφερε. Ήμουν βέβαιη ότι δεν θα τα κατάφερνε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βικτώρια Καρύδα.

«Νιώθω δικαιωμένη από τη δικαστική απόφαση. Αισθάνομαι ότι μου έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος» προσθέτει με ειλικρίνεια στην εφημερίδα. «Δεν ζήτησα εκδίκηση. Το μόνο που ζήτησα ήταν δικαιοσύνη. Τελικά πιστεύω ότι αποδόθηκε», είπε για την απόφαση του δικαστηρίου.

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον σύζυγο της, εξομολογείται «Ήταν χαρούμενος. Κυκλοφορούσε άνετα. Δεν φοβόμασταν τίποτα. Δεν ξέρω γιατί το έκαναν, πρέπει να μας απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, αλλά δυστυχώς δεν μας λένε. Όταν γνώρισα τον άνδρα μου, δεν έψαξα το παρελθόν του. Έχω ακούσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον ότι έκανε τα τελευταία χρόνια στην Αυστραλία, αλλά πραγματικά δεν τα πιστεύω»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα στην απόφαση για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Γιάννης Μακρής: Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα - «Να μας απαντήσουν οι δολοφόνοι...»

Share