Big Brother - Mega Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Θα το δούμε σήμερα στο live!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother - Mega Spoiler: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Big Brother είχε μια μεγάλη ανατροπή αυτή την εβδομάδα καθώς οι υποψήφιοι είναι 2 και ο τρίτος θα βγει μέσα από ψηφοφορία σήμερα στο βράδυ και εμείς σας έχουμε ένα mega spoiler για το ποιος θα είναι αυτός που θα βρεθεί ενώπιον του κοινού!

Χθες το βράδυ είδαμε τους παίκτες να ψηφίζουν και να βγάζουν στον "τάκο" την Αφροδίτη και τον Νίκο Ζέκκο - δείτε εδώ - ενώ ο Μεγάλος Αδερφός τους ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα τα πράγματα θα γίνουν... αλλιώς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και όσα συζητούν και οι παίκτες μέσα στο σπίτι και "καρφώνονται" από το Live streaming ο τρίτος παίκτης προς αποχώρηση θα είναι γυναίκα και συγκεκριμένα η Ράνια Καραγιάννη!

Big Brother υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother: Ο Παναγιώτης ξεκούμπωσε το σουτιέν της Χριστίνας μπροστά σε όλους

Ένα ακόμα επίμαχο πλάνο έπιασε η κάμερα του Big Brother, στο οποίο μάλιστα φαίνεται η Χριστίνα να κάθεται δίπλα στον Παναγιώτη, τον έναν από τους δύο δίδυμους και εκείνον να μη διστάζει να της ξεκουμπώσει το σουτιέν μπροστά σε όλους.

Γνωρίζουμε πως ο Παναγιώτης από τους δίδυμους έχει «φάει» ένα κόλλημα με τη Χριστίνα, όμως δεν περιμέναμε να δούμε αυτό που έδειξαν οι κάμερες στο επεισόδιο της Τρίτης (22/9).

Οι δυο τους μαζί με άλλους παίκτες, κάθονταν και μιλούσαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και ο Παναγιώτης Βαρουξής φάνηκε πως είναι πολύ… άτακτος. Ενώ μιλούσαν όλοι μαζί, εκείνος ξεκούμπωνε το σουτιέν της Χριστίνας, με τη μελαχρινή να του ζητάει να το κουμπώσει, εκείνος όμως έβαζε το χέρι πίσω από τη μπλούζα.

Μετά η Χριστίνα Ορφανίδου του ζήτησε να πάνε στην τουαλέτα όπου εκεί του ανέφερε πως τον ενόχλησε αυτή του η πράξη και πως δεν πρέπει να κάνει τέτοια μπροστά στα παιδιά και ειδικά μπροστά στη Ραΐσα.

Να θυμίσουμε βέβαια πως η Χριστίνα τσακώθηκε άγρια με την Άννα Μαρία για τη σχέση της με τον Παναγιώτη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε καρέ - καρέ τον Παναγιώτη να ξεκουμπώνει το σουτιέν της Χριστίνας στο Big Brother

Παναγιώτης Χριστίνα σχέσηBig Brother Χριστίνα Ορφανίδου

Πηγή: athensmagazine.gr