«Καρφώνει» ξανά το The Bachelor η Κατερίνα Καινούργιου - «Αυτές δεν θα έρθουν στο πάνελ μας»

Έξαλλη μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Καρφώνει» ξανά το The Bachelor η Κατερίνα Καινούργιου - «Αυτές δεν θα έρθουν στο πάνελ μας»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες της τα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor και δε δίστασε να «καρφώσει» ξανά το ριάλιτι του ALPHA, ξεκαθαρίζοντας πως οι διαγωνιζόμενες δεν είναι ευπρόσδεκτες στο πλατό της.

Το The Bachelor χθες είχε απ' όλα. Καυγάδες, κλάματα και παραλίγο ξύλο με έναν τουρτοπόλεμο που εξελίχθηκε σε εφιάλτης.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δείξει εδώ και καιρό την αντίθεσή της με το συγκεκριμένο ριάλιτι και έτσι σήμερα το πρωί ξεκαθάρισε πως δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει τα κορίτσια αυτά ξανά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην εκπομπή της, ενώ ξεκίνησαν και οι καταγγελίες για το ριάλιτι.

«Χθες βλέποντας κάποια αποσπάσματα αναρωτήθηκα αν είναι χειρότερο αυτό ή το Big Brother; Κατέληξα πως είναι πολύ χειρότερο από το Big Brother. Κάθονται και ξεφτιλίζονται η μια μπροστά στην άλλη και αυτός κάθεται πασάς και καμαρώνει.

Μην τις δούμε όλες αυτές σε πάνελ του χρόνου. Εδώ αποκλείεται. Αλλού. Κάθεται και κοιτάζει και χαίρεται με όλο αυτό; Γιατί αυτές οι κοπέλες δέχονται και μπαίνουν σε αυτούς τους ρόλους; Αν είναι έτσι η ζωή τους μεγάλη ντροπή» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Κατακεραυνώνει τις παίκτριες του The Bachelor - "Δεν φιλιόμαστε όλες.."

Τα όσα είδαμε σε ένα επεισόδιο του «The Bachelor» περιέγραψε η Έλενα Πολυκάρπου το πρωί της Τετάρτης στο «Ευτυχείτε». Στο τέλος της περιγραφής η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για τις παίκτριες του παιχνιδιού!

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος πρόκειται να ζητήσει να βγει ραντεβού με τη Μαγδαληνή και ότι αυτό θα είναι ένα κλασικό πρώτο ραντεβού που κάνουν όλες οι γυναίκες.

Εκεί παρενέβη η Κατερίνα Καινούργιου που είπε με νόημα: «Αλλά δε φιλιόμαστε από το πρώτο ραντεβού όλες».

Στη συνέχεια η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως το ραντεβού χάλασε και η Μαγδαληνή γύρισε στη βίλα χωρίς τριαντάφυλλο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ωστόσο επέστρεψε στη συνέχεια στη βίλα με ένα τριαντάφυλλο για τη Μαγδαληνή. Δείτε ακόμη μια φορά που η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε απο το συγκεκριμένο ριαλιτι!