Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έριξε την... "βόμβα" - Αυτά είναι τα πρόσωπα που εισβάλλουν

Τα αποκάλυψε όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Ο Χάρης Ρώμας έριξε την...

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Καφέ της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στα καινούρια επεισόδια της σειράς.

Οι εξελίξεις πρόκειται να είναι απολαυστικές και συγκλονιστικές, με κάποια από τα πρόσωπα να έρχονται από το... παρελθόν.

Αυτοί που επιστρέφουν λοιπόν είναι η Κερασία Σαμαρά, η Ευτυχία Φαναριώτη και η Ευαγγελία Μουμούρη.

«Θα αποδείξουμε με το καινούργιο Καφέ αυτής της 5ης σεζόν πως είμαστε καλύτεροι από πριν. Στο Καφέ θα μπει ο Νίκος Ψαρράς ως αντίπαλός μου. Επανέρχονται όμως πολλοί ρόλοι. Κάποια στιγμή η Κερασία Σαμαρά (Πενέλοπε Μαρκάτος), κάποια στιγμή η Ευτυχία Φαναριώτη (Ρόδη). Επιστρέφει και η Ευαγγελία Μουμούρη (χήρα) σε καταπληκτικό ρόλο. Θα μπει και η Όλγα Σκιαδαρέση και μάλλον και η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αιβάζη» είπε ο Χάρης Ρώμας. Δείτε βέβαια, τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της πρεμιέρας.

Spoiler που "καίει" για το Καφέ της Χαράς - Μπαίνει το πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Λίγο καιρό πριν επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας το Καφέ της Χαράς, κυκλοφόρησε ένα spoiler που «καίει» για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 και έχει να κάνει με ένα πρόσωπο που πρόκειται να μπει και να φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.

Η αγαπημένη σειρά σταμάτησε κάπως ξαφνικά μέσα στη χρονιά λόγω των τελευταίων εξελίξεων με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο είναι έτοιμη να επιστρέψει και αυτή τη φορά θα δούμε ένα πρόσωπο έκπληξη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να μπει στη σειρά η κόρη ενός πρωταγωνιστή, η οποία είναι επίσης ηθοποιός!

Ο λόγος για την Όλγα Σκιαδαρέση, την 23 κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσσυ Μάλφα.

Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη φορά που θα δούμε την νεαρή ηθοποιός να παίζει στο πλευρό του πατέρα της. Δείτε εδώ πότε θα ρίξει αυλαία το Καφέ της Χαράς.