Σαν άλλος άνθρωπος η Σοφία Παυλίδου - Πόζαρε topless και αναστάτωσε

«Έριξε» το Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σαν άλλος άνθρωπος η Σοφία Παυλίδου - Πόζαρε topless και αναστάτωσε

Σαν άλλος άνθρωπος πόζαρε η Σοφία Παυλίδου στον φωτογραφικό φακό και η topless φωτογραφία της αναστάτωσε πολύ κόσμο στο Instagram.

Η ηθοποιός πόζαρε σαν την θεά Αφροδίτη στο φωτογράφο Γιώργο Κασαπίδη με τα μαλλιά της να κρύβουν μόνο το στήθος.

«Η παραπάνω φωτό είναι ένα click του μοναδικού Γιώργου Κασαπίδη. Με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα, πως υπάρχει πιθανότητα ζωής στον πλανήτη Αφροδίτη, εμπνεύστηκα ώστε να δώσω αυτόν τον τίτλο στη φωτό. Μήπως να αρχίσουμε τα ταξίδια σε άλλους πλανήτες αφού στη γη δυσκόλεψαν; Ωραία θα ήταν… Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο» έγραψε η Σοφία Παυλίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Σοφία Παυλίδου, η οποία τελευταία απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς, όπως έχει υπογραμμίσει η ίδια, δεν την έχει γίνει κάποια πρόταση που να την εκφράζει, κάθε φορά «ρίχνει» το Instagram με τις αναρτήσεις της. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Δείτε το λόγο και θα συγκινηθείτε.

Σοφία Παυλίδου: Πόζαρε topless στην παραλία και "έριξε" το Instagram

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει και απολαμβάνει η Σοφία Παυλίδου και η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram το "έριξε". Και αυτό γιατί πόζαρε topless με θέα τη θάλασσα.

Η ηθοποιός περνάει όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα και χαίρεται τον καλό καιρό και τις βουτιές της στη θάλασσα μέχρι να γυρίσει και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Και δεν γινόταν να μην ακολουθήσει το... trend με τις topless φωτογραφίες, καθώς όπως έχουμε δει αρκετές κυρίες της showbiz έχουν ποστάρει τέτοιου είδους εικόνες τους.

Η Σοφία Παυλίδου η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της "τρέλανε" με την φωτογραφία της, αφού και το κορμί της χωρίς ρετούς είναι απλά απίστευτο.

Σοφία Παυλίδου topless