Θρήνος στην οικογένεια της Σοφίας Παυλίδου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θρήνος στην οικογένεια της Σοφίας Παυλίδου

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της Σοφίας Παυλίδου, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια η ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας, στο οποίο είχε απεριόριστη αδυναμία και αγάπη.

Συγκεκριμένα, πέθανε ο πατέρα της και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να του πει ένα δημόσιο «αντίο».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Παυλίδου, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της από όταν ήταν μικρή και έπαιζαν και στη λεζάντα της, έγραψε μερικά πολύ συγκινητικά λόγια για την αγάπη που του έχει.

«Έφυγες… Ας είναι η φυσική εξέλιξη… Ας έφυγες ήρεμος δυο μέρες μετά τα 87α γενέθλια σου με όλους μας γύρω σου γεμάτος από αγάπη… την απώλεια σου δεν είναι εύκολο να τη διαχειριστώ. Είχα το χρόνο στη διάρκεια της σύντομης αρρώστιας σου να σου πω πόσο σ’ αγαπώ πόσο σ’ ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα, για όσα μου έμαθες. Είχα το χρόνο να σε αποχαιρετήσω. Αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Είσαι ο καλύτερος μπαμπάκας του κόσμου μη το ξεχνάς» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε ωστόσο, και τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της για την διαμάχη που έχει με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Σοφία Παυλίδου θάνατος πατέρα

Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου που θρηνεί, βρίσκεται κάθε λεπτό ο Χρήστος Φερεντίνος με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις

Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι βρέθηκε, Χρήστος Φερεντίνος και Σοφία Παυλίδου, μετά τον χωρισμό. Υπάρχουν φωτογραφίες απόδειξη από την συνάντηση τους.

Το ζευγάρι έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών το 2016 πήρε την απόφαση να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή μετά από κοινή απόφαση.

Έκτοτε το πρώην διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, αφού ο χωρισμός τους ήταν "βελούδινος", ενώ και οι δυο λατρεύουν τα παιδιά τους. Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου.

Η Σοφία Παυλίδου είχε βρεθεί στο θέατρο Λαμπέτη όπου και απόλαυσε την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στην οποία αφηγητής είναι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της επί σκηνής.

undefined

undefined

undefined