Αστρολογική "βόμβα" από τον Κώστα Λεφάκη - «Η Ελένη Μενεγάκη έφυγε το 2020 γιατί...»

Αποκάλυψη από τον αστρολόγο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αστρολογική

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και δε δίστασε να πετάξει μία αστρολογική "βόμβα" για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να φύγει από την τηλεόραση το 2020 η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε για όλους και για όλους. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πανδημία του κορωνοϊού και δεν έκρυψε ότι ανήκει σε αυτούς που πιστεύουν τις θεωρίες συνομωσίας, ενώ δεν συμφωνεί και με την χρήση μάσκας.

Τέλος κλήθηκε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά δρώμενα και στάθηκε στην παρουσία της Ελένης Μενεγάκη και στην απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση.

Αυτή ήταν η αστρολογική "βόμβα" του Κώστα Λεφάκη για την Ελένη Μενεγάκη

«Η Ελένη Μενεγάκη κατατρόπωσε την Ρούλα Κορομηλά στην ελληνική τηλεόραση. Εμένα μου θυμίζει το έπος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Πιστεύω ότι η αποχώρησή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα έχει να κάνει με το 2020. Είτε για λόγους άλφα είτε για λόγους βήτα. Μπορεί να την πολέμησαν κιόλας κάποιοι και γι΄αυτό το λόγο να θέλησε να φύγει», είπε ο αστρολόγος.

Θυμίζουμε βέβαια πως η Άση Μπήλιου είχε κάνει μία δική της αστρολογική πρόβλεψη για το πότε θα γυρίσει η Ελένη Μενεγάκη στην ελληνική τηλεόραση. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε πολλούς διαδικτυακούς της φίλους, με το δυνατό μήνυμα που μετέφερε για όλες τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας και έτσι μέσα από την ανάρτησή της μίλησε για τον αγώνα που γίνεται κατά του καρκίνου του μαστού.

Με αυτόν τον τρόπο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η Ελένη Μενεγάκη

«Το ροζ βραχιολάκι για άλλη μια χρονιά μας ενώνει σ’ένα πολύ σημαντικό σκοπό ! Την εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού . Μαζί με την Estée Lauder και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και φέτος θα μοιράσουμε το μήνυμα της πρόληψης που σώζει ζωές !

Σας ευχαριστούμε γιατί πέρσι καταφέραμε μαζί και προσφέραμε 1.500 μαστογραφίες δωρεάν , σε γυναίκες σε όλη την Ελλάδα σε απομακρυσμένες περιοχές . Φέτος συνεχίζουμε πιο δυνατά!», έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που ανέβασε.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ελένη Μενεγάκη, δείτε εδώ για ποιον λόγο αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να γυρίσει στην Άνδρο!