Το δώρο που έκανε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα της στο Pop Up

Δεν πάει ο νους σας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το δώρο που έκανε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα της στο Pop Up

Μέσα από τη χθεσινή της εκπομπή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε δίστασε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό, το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της σύντροφος, Snik με αφορμή την πρεμιέρα που θα έκανε με το Pop Up στον ALPHA.

To ζευγάρι μπορεί να προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο τον τελευταίο καιρό, οι δυο τους μοιράζονται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε ο Snik στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την πρεμιέρα της στο Pop Up

Χθες το μεσημέρι λοιπόν, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε συνέντευξη στην ίδια της την εκπομπή, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφό της. Απαντώντας λοιπόν σε ερωτήσεις σχολίασε το τελευταίο δώρο που της πήρε.

Έτσι αποκάλυψε πως ο καλός της της αγόρασε ένα λάπτοπ για να τη βοηθήσει στη νέα της δουλειά, ενώ τις προάλλες απάντησε και σε μία ερώτηση για τον γάμο της με τον Snik!

«Πάγωσε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την ατάκα για τον γάμο της

Μία ατάκα που ακούστηκε χθες το μεσημέρι στο Pop Up, ήταν αρκετή για να κάνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να «παγώσει». Συγκεκριμένα οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στον γάμο που είχε κάνει στην Αμερική και εκείνη προσπάθησε να αλλάξει αμέσως το θέμα.

Ενώ λοιπόν έπαιζε ένα ρεπορτάζ για το νέο τραγούδι της Γιάννας Τερζή, στο οποίο τραγουδάει μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά, Πασχάλη, οι συνεργάτες της θυμήθηκαν πως η παρουσιάστρια έχει πολύ κοντινές σχέσεις με την Γιάννα Τερζή.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε «πολλά λάθη ξέρετε, πολλά πράγματα που δεν ισχύουν».

«Δεν ισχύει η κουμπαριά ή δεν ισχύει ο γάμος;» ρώτησε ξανά ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

«Δεν ισχύει τίποτα. Είμαι μια ελεύθερη γυναίκα. Ελεύθερη δεν είμαι, είμαι σε σχέση» είπε με χιούμορ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θυμίζουμε πως στα τέλη του 2018 είχε γίνει γνωστό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το 2015 είχε παντρευτεί τον καλό της, Γιάννη στο Λος Άντζελες με κουμπάρους, τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε «κάψει» το GNTM 3 στην εκπομπή της. Δείτε εδώ την ατάκα της.