Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια - Η σχεδιάστρια του νυφικού

Πλησιάζει η ώρα του γάμου!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρόβα νυφικού για την τραγουδίστρια - Η σχεδιάστρια του νυφικού

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται ν’ ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Μάλιστα ήρθε η ώρα για την πρόβα νυφικού και μάθαμε ποια θα είναι η σχεδιάστρια!

Ο γάμος της τραγουδίστριας και κριτή του «Τhe Voice» με τον γνωστό δικηγόρο, όπως έχει γίνει γνωστό θα πραγματοποιηθεί στις 10 Οκτωβρίου κι όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Secret» και η Σάσα Σταμάτη, η μέλλουσα νύφη έχει επιλέξει, για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής της, μία custom made δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έκανε ήδη την πρώτη πρόβα νυφικού έχοντας στο πλευρό της τη λατρεμένη της μητέρα, Ισιδώρα Σιδέρη. Αυτή θα είναι η ημερομηνία του γάμου τους!

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

Αμηχανία στο Star με τον σύντροφο της Ελεονώρας Ζουγανέλη - «Δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό...»

Ο Σπύρος Δημητρίου, σύντροφος της Ελεονώρας Ζουγανέλη ήταν σήμερα καλεσμένος της Ζήνας Κουτσελίνη και επικράτησε μεγάλη αμηχανία στο Star όταν τον ρώτησαν πότε θα γίνει ο γάμος τους με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν αισθάνεται άνετα με αυτή τη συζήτηση.

Η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον γνωστό δικηγόρο για τις εξελίξεις με τον γάμο του.

«Νομίζω ότι πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό. Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα με αυτό. Να σας πω νομικά ό,τι θέλετε. Το πιστεύω αλήθεια ότι δεν ενδιαφέρει κανέναν.», είπε ο Σπύρος Δημητρίου στον αέρα της εκπομπής.

Μία από τις συνεργάτιδες της Ζήνας Κουτσελίνη ανέφερε:

«Ο γάμος σας θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου κύριε Δημητρίου και δεν θα το πιστεύετε».

Ο γνωστός ποινικολόγος λίγο μετά είπε με γερή δόση χιούμορ:

«Θα μας παντρέψει η Σάννυ Μπαλτζή. Είναι πολλά χρόνια φίλη μου και την εκτιμώ πολύ. Με τον κύριο Λύτρα είμαστε σε διαπραγματεύσεις γιατί όπως σας είπα αρνείται να μου κάνει δώρο και νομίζει ότι με συμβουλές και με ευχή θα τη γλιτώσει».