Η φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με πρώην πρόσωπο του Opentv

Βρέθηκαν χθες το βράδυ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η φωτογραφία του Γιώργου Λιάγκα με πρώην πρόσωπο του Opentv

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να ξεσκάσει για λίγο και έτσι χθες βράδυ πραγματοποίησε μία έξοδο, στην οποία βρέθηκε με μία καλή του φίλη η οποία είναι μάλιστα πρώην πρόσωπο του Opentv, καθώς συμμετείχε σε ένα show του σταθμού.

O γνωστός παρουσιαστής είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή και από τις ατελείωτες διακοπές που έκανε φέτος το καλοκαίρι.

Με αυτό το πρώην πρόσωπο του Opentv βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας

Χθες βράδυ λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας συναντήθηκε με την Χριστίνα Παππά, η οποία συμμετείχε στο J2US φέτος. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και ο παρουσιαστής ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιώργος Λιάγκας Χριστίνα Παππά

Και ενώ ο Γιώργος Λιάγκας φωτογραφίζεται με την Χριστίνα Παππά, τρέχουν οι εξελίξεις με το συμβόλαιό του στο ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ τι συμβαίνει στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχουν τέλος οι βουτιές - Φωτογραφία με τα παιδιά του στη θάλασσα

Δεν έχουν τέλος οι βουτιές στη θάλασσα για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος όπως φαίνεται απολαμβάνει στιγμές στην παραλία μαζί με τα παιδιά του. Δημοσίευσε μάλιστα, μια τρυφερή φωτογραφία τους.

Ο παρουσιαστής λατρεύει την θάλασσα και είναι και χειμερινός κολυμβητής. Αγαπημένο του μέρος για να κάνει το μπάνιο του είναι η Βουλιαγμένη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία την οποία τράβηξε εκείνος από την θάλασσα.

Τα παιδιά του απολάμβαναν τις βουτιές τους, μια ημέρα πριν πάνε και πάλι στο σχολείο.

Από την άλλη, όσον αφορά τα επαγγελματικά του Γιώργου Λιάγκα έχουμε τηλεοπτική ανατροπή και όλες τις πληροφορίες θα σας μεταφέρει το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Στο σχολείο τα παιδιά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά - Φωτογραφία με μάσκες και σχολική στολή

Άνοιξαν σήμερα τα σχολεία κι όπως όλα τα παιδάκια έτσι και οι γιοι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ξύπνησαν για να πάνε! Η μαμά Φαίη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία που δείχνει και τους δυο να στέκονται περιμένοντας το σχολικό με ασορτί στολή και μάσκες!

Η φωτογραφία συνοδευόταν από το παρακάτω κείμενο:

«Καλημέρα κ καλή εβδομάδα!!!! Ποια μαμά έχει αγωνία για την πρώτη μέρα στο σχολείο κ δεν κοιμήθηκε; Καλή πρόοδο κι ευλογία σε όλα τα παιδάκια μας και στα πρωτάκια μας, που έχουν φέτος να διαχειριστούν τόσα καινούργια πράγματα , δύναμη και να το χαρούν όπως πρέπει!!!! Καλή σχολική χρονιά σε όλες τις δασκάλες κ τους δασκάλους!!! Να μας τα προσέχετε. Καλημέρα μανουλες!!!!!!!».

Φαίη Σκορδά παιδιά σχολείο

Δείτε εδώ και μια δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες για τον Γιώργο Λιάγκα...