ΣΚΑΪ - έκτακτο: Ο Ατζούν πέταξε εκτός τον Γιώργο Λιάγκα

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΣΚΑΪ - έκτακτο: Ο Ατζούν πέταξε εκτός τον Γιώργο Λιάγκα

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι τηλεοπτικές εξελίξεις στον ΣΚΑΪ καθώς πριν από λίγο, μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ήρθε ένα έκτακτο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, ο Ατζούν Ιλιτζαλί πρόκειται να "πετάξει" τον Γιώργο Λιάγκα εκτός καναλιού.

Η απουσία του παρουσιαστή από την ελληνική τηλεόραση φέτος είναι κάτι παραπάνω από ηχηρή και έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτης της, αποφάσισαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο θέμα και να δουν ποιο θα είναι το μέλλον του Γιώργου Λιάγκα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Πώς θα πετάξει ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον Γιώργο Λιάγκα εκτός ΣΚΑΪ

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου, ο Γιώργος Λιάγκας συζητούσε να αναλάβει τη late night ζώνη του καναλιού για το δεύτερο μισό της σεζον, όταν δηλαδή τελειώσει το Big Brother.

Όπως είπε ωστόσο η δημοσιογράφος, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς τη θέση του Big Brother θα πάρει η νέα σεζόν του Survivor το οποίο επιστρέφει.

Να σημειώσουμε βέβαια πως χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε μία «τσουχτερή» ατάκα για τον Γιώργο Λιάγκα. Δείτε εδώ τι είπε.

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα - Άσχημα τα νέα

Άσχημα είναι τα νέα όσον αφορά τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Γιώργο Λιάγκα, και το τηλεοπτικό του μέλλον και θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog του Youweekly.gr...

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πολλά είχαν ακουστεί για το τι θα συμβεί με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά το μόνο σίγουρο ήταν πως η μέχρι τότε εκπομπή του, "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται στην συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οπότε ο παρουσιαστής έμενε... στον αέρα!

Σήμερα, θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr τις τελευταίες αποφάσεις που πάρθηκαν από τους ιθύνοντες για εκείνον...

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ

Όπως μου αποκάλυψε έγκυρη πηγή μου πριν από λίγο καιρό έγιναν κάποια ραντεβού με τον παρουσιαστή και το κανάλι, στα οποία βρέθηκαν και οι δικηγόροι των δυο πλευρών. Το κλίμα ήταν καλό αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποια κοινή γραμμή...

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα αξιοποιηθεί στο πρώτο μισό της σεζόν σε κανένα project του σταθμού! Έχει μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κάτι το δεύτερο μισό αλλά οι δικές μου αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει αρχίσει ήδη να ψάχνεται και ετοιμάζει και κάτι εξ'ολοκλήρου δικό του, όχι τηλεοπτικό!

Να υπενθυμίσω πως στο συμβόλαιο του παρουσιαστή έχει μπει ρήτρα που τον αποδεσμεύει εύκολα από τον ΣΚΑΙ... Δείτε εδώ τι αναγράφει!