Happy Day: Η «τσουχτερή» ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα - «Πέρασε και δεν...»

Τι ενόχλησε την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: Η «τσουχτερή» ατάκα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Γιώργο Λιάγκα - «Πέρασε και δεν...»

Στο σημερινό Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει με μία «τσουχτερή» ατάκα, τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος πέρασε μπροστά από τις κάμερες της εκπομπής της ωστόσο δεν σταμάτησε να μιλήσει και έφυγε τρέχοντας.

Χθες βράδυ ο παρουσιαστής βρέθηκε στα εγκαίνια ενός νέου εστιατορίου στην Αθήνα και έτσι αναπόφευκτα τον πλησίασε και η κάμερα του Happy Day.

Ενώ πολλοί celebrities σταμάτησαν για να μιλήσουν στους δημοσιογράφους, ο Γιώργος Λιάγκας είδε τις κάμερες και έφυγε πολύ γρήγορα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα όσα έγιναν και έτσι μεταξύ άλλων είπε: «Ο Λιάγκας είδε την κάμερα και δεν σταμάτησε;».

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες μέρες δημιουργήθηκε μια ένταση ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε εδώ το αυστηρό σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για το Happy Day.

ΣΚΑΙ: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γιώργο Λιάγκα - Άσχημα τα νέα

Άσχημα είναι τα νέα όσον αφορά τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Γιώργο Λιάγκα, και το τηλεοπτικό του μέλλον και θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο στο Vanda's blog του Youweekly.gr...

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν πολλά είχαν ακουστεί για το τι θα συμβεί με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά το μόνο σίγουρο ήταν πως η μέχρι τότε εκπομπή του, "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται στην συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οπότε ο παρουσιαστής έμενε... στον αέρα!

Σήμερα, θα σας αποκαλύψω στο Vanda's blog του Youweekly.gr τις τελευταίες αποφάσεις που πάρθηκαν από τους ιθύνοντες για εκείνον...

Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Λιάγκα στο ΣΚΑΙ

Όπως μου αποκάλυψε έγκυρη πηγή μου πριν από λίγο καιρό έγιναν κάποια ραντεβού με τον παρουσιαστή και το κανάλι, στα οποία βρέθηκαν και οι δικηγόροι των δυο πλευρών. Το κλίμα ήταν καλό αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποια κοινή γραμμή...

Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα αξιοποιηθεί στο πρώτο μισό της σεζόν σε κανένα project του σταθμού! Έχει μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κάτι το δεύτερο μισό αλλά οι δικές μου αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει αρχίσει ήδη να ψάχνεται και ετοιμάζει και κάτι εξ'ολοκλήρου δικό του, όχι τηλεοπτικό!

Να υπενθυμίσω πως στο συμβόλαιο του παρουσιαστή έχει μπει ρήτρα που τον αποδεσμεύει εύκολα από τον ΣΚΑΙ... Δείτε εδώ τι αναγράφει!