Βγήκε το διαζύγιο έπειτα από 6 χρόνια για γνωστό ζευγάρι!

Όλες οι εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βγήκε το διαζύγιο έπειτα από 6 χρόνια για γνωστό ζευγάρι!

Βγήκε και επίσημα το διαζύγιο γνωστού ζευγαριού ύστερα από 6 ολόκληρα χρόνια! Η είδηση του χωρισμού τους στο χώρο της showbiz είχε ταράξει το 2013!

Και επίσημα είναι πλέον χωρισμένοι το τοπ μόντελ και πρώην Ρlaymate Αναστασία Περράκη και ο Ολυμπιονίκης του Τae Κwo Do, Μιχάλης Μουρούτσος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Secret” και της Σάσας Σταμάτη, το διαζύγιο μεταξύ της ξανθιάς καλλονής και του αθλητή έπειτα από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης βγήκε.

Το μοντέλο και ο Ολυμπιονίκης έχουν ήδη προχωρήσει στη ζωή τους μετά τον χωρισμό τους πριν από έξι χρόνια, από έναν γάμο που διήρκεσε τρία χρόνια. Ακόμα ένα ζευγάρι πήρε διαζύγιο και έβγαλε ανακοίνωση!

Μιχάλης Μουρούτσος και Αναστασία Περράκη παντρεύτηκαν το 2010 στη Σαρωνίδα, στην Εκκλησία της Κοίμησης της Θεοτόκου, με κουμπάρους φίλους τους. Οι ιδιαίτερα ευτυχισμένες στιγμές ανάμεσά τους και τα γλυκά χαμόγελα δεν προμήνυαν αυτό που θα ακολουθούσε. Το 2013 η είδηση του χωρισμού τους σόκαρε την εγχώρια showbiz, με τους δύο να χαράσσουν νέους δρόμους στη ζωή τους. Σημειώνεται, ωστόσο, ότι νωρίτερα το πρώην ζευγάρι είχε αποκτήσει μια κορούλα, την Έλενα.

Η όμορφη Αναστασία, πλέον, είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια με το γνωστό μοντέλο Χρήστο Μπίρμπα, ενώ, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, ανακαλύπτει συνεχώς νέες πτυχές και ταλέντα που κρύβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό πήρε το πτυχίο της ως make-up artist, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή του Φρέντυ Καλομπράτσου.

Από την άλλη, δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη Μουρούτσο, μετά τον χωρισμό του από τη Λάουρα Νάργες, να διατηρεί σχέση με τη Μαρία Δελόγκα. Μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης πριν από λίγο καιρό δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη νέα του σύντροφο, εκδηλώνοντας την αγάπη του. «Τίποτα στη ζωή δεν μας έρχεται τυχαία… Κάτι ήξερα που περίμενα…», έγραψε όλο νόημα, αναρτώντας παράλληλα μια κοινή φωτογραφία τους, όπου ποζάρουν χαμογελαστοί.

Μουρούτσος διαζύγιο

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο. Ένας από τους μαθητές του έφυγε από την ζωή και βύθισε σε θλίψη τον γνωστό αθλητή που έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Μιχάλη Μουρούτσο, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένας από τους μαθητές του. Ο Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη όλους εκείνους που τον αγαπούσαν. Ο γνωστός αθλητής αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση μέσα από το προφίλ του στο Instagram ενώ έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για να τον αποχαιρετήσει.

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Μουρούτσο

Είναι μερικές στιγμές που δεν υπάρχουν λόγια. Που μιλούν μόνο οι εικόνες και τα γεγονότα. Σήμερα ήταν η πιο μαύρη μέρα για τον σύλλογο μας. Ένα παιδί μας έγινε Άγγελος στον ουρανό. Έφυγε ένας άνθρωπος ταλαντούχος, με εξαιρετικές ικανότητες, με καλή ψυχή, μα πάνω από όλα τόσο νέος. Ένας μαθητής που σήμερα έγινε Δάσκαλος για όλους μας. Μας έμαθε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Ούτε καν η ανθρώπινη ζωή. Ότι πρέπει να ζούμε την κάθε μας στιγμή με ωριμότητα, με υπευθυνότητα, με πρόληψη και με ασφάλεια. Θα κάνουμε τα πάντα να μην ξεχάσουμε αυτά που μας δίδαξες. Όπως δεν θα ξεχάσουμε και εσένα. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ θα σε αγαπάμε όσο ζούμε. Για πάντα στις καρδιές μας. Για πάντα Raou Team. Καλό ταξίδι μικρέ μου.

Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε στο Instagram: