"Έσκασε" η ανακοίνωση του διαζυγίου τους! - Η ανάρτηση στο Instagram

Όλα όσα έγραψαν...

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor

Δυσάρεστα τα νέα για γνωστό ζευγάρι της Showbiz που είδε τίτλους τέλους για τη σχέση τους να πέφτουν μπροστά στα μάτια τους. Στην ανακοίνωση του διαζυγίου προέβησαν με έναν πρωτότυπο τρόπο, μέσα από μία ανάρτηση του στο Instagram.

Το ζευγάρι αυτό είχε ενώσει τη ζωή του για 9 χρόνια και φαινόταν πολύ ευτυχισμένο. Μαζί έχουν αποκτήσει και 2 πανέμορφα παιδιά. Η είδηση του διαζυγίου τους ήταν εξαιρετικά απρόσμενη.

Ποιο είναι το ζευγάρι που χώρισε και το ανακοίνωσε με μία ανάρτηση στο Instagram?

Το διάσημο ζευγάρι είναι o Τόνι Πάρκερ, κορυφαίος παίκτης του NBA και η Αξέλ Φρανσίν.

 τονυ παρκερ διαζυγιο
 τονυ παρκερ διαζυγιο 2

Ο Τόνυ έγραψε για το χωρισμό: "Μετά από εννέα χρόνια στην διάρκεια των οποίων μοιραστήκαμε πολύ χαρά και μεγαλώσαμε δύο υπέροχα παιδιά, η Αξέλ και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε τη σχέση μας. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός αλλά και ευημερία για καλό των παιδιών μας. Αποφασίσαμε από κοινού να το δημοσιοποιήσουμε, για να αποφύγουμε υποψίες και φήμες. Όχι περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή, από σεβασμό και μόνο στην ιδιωτική μας ζωή"

"Μου ζήτησε διαζύγιο, αλλά δεν θέλω να χωρίσουμε" - Ο ειδικός του Youweekly απαντά

Δυστυχώς! Οριστικό το διαζύγιο της πιο αγαπημένης ηθοποιού του "Τατουάζ"

Κι όμως! Οριστικό είναι το διαζύγιο για αγαπημένη ηθοποιό που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την σειρά "Τατουάζ"! Δυστυχώς σύντομα μάλιστα θα βγουν και τα χαρτιά!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα αγόρια και πριν από δέκα χρόνια χώρισαν όμως έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Μάλιστα έχουν δώσει κοινή συνέντευξη και ο ένας έχει μιλήσει για τον άλλο με τα καλύτερα λόγια…

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια, τώρα όμως αποφάσισαν να κινήσουν τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Ποια είναι η ηθοποιός από το "Τατουάζ" που παίρνει διαζύγιο

«Μετά από 10 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι, φέτος θα πάρουμε διαζύγιο…. Είπαμε να το κάνουμε και τυπικά για να σταματήσουν και οι δημοσιογράφοι να μας ρωτάνε το γιατί δεν έχετε πάρει διαζύγιο. Εγώ είπα να πάρουμε διαζύγιο γιατί είναι ένας κύκλος που πρέπει να κλείσει, όπως κλείνουν όλοι στη ζωή… πολύ απλά»!

Ο λόγος για την Μυρτώ Αλικάκη και τον Πέτρο Λαγούτη!

Μυρτώ Αλικάκη Πέτρος Λαγούτης διαζύγιο

Δείτε εδώ ποιο είναι το διαζύγιο που συγκλόνισε την showbiz το 2020!