Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ορκομωσία του γιου της στον στρατό - "Είμαι περίφανη μαμά"

Η συγκινητική της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ορκομωσία του γιου  της στον στρατό -

«Περήφανη» για τον γιο της, ο οποίος παρουσιάστηκε στον στρατό για να εκτίσει τη θητεία του, δήλωσε μέσω ανάρτησή της στο instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ο νεαρός Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τον περασμένο Μάιο τις σπουδές του στη Βοστώνη και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα.

«Συγχαρητήρια αγόρι μου! Είμαι μια υπερήφανη μαμά όπως όλες οι μανούλες! ???????? #proudmom», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου από την ορκωμοσία του. Δείτε ακόμα την εμφάνιση της κας. Μαρέβας με την κόρης της για ψώνια!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η φωτογραφία της κόρης της και η ευχή για την γιορτή της

Γιορτή έχει σήμερα η κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του Μαρέβας Μητσοτάκη! Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός η περήφανη μητέρα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Με μια τρυφερή φωτογραφία λοιπόν που βλέπουμε τις δυο τους σε μια έξοδο, και την λεζάντα "Χρόνια Πολλά Φως την ζωής μου!" η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχήθηκε στην κόρη της Σοφία!

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια

Χαρές για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύντροφό του Μαρέβα Μητσοτάκη, καθώς γιορτάζει ο γιος τους. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έχει γενέθλια σήμερα και η μητέρα του δεν άντεξε να μην του ευχηθεί με μία γλυκιά φωτογραφία μια ζεστή αγκαλιά και ένα τρυφερό φιλί.

Πιο αναλυτικά, ο γιος τους Κωνσταντίνος σήμερα κλείνει τα 22 και όλοι βρίσκονται σε χαρμόσυνη διάθεση. Τα μηνύματα και οι ευχές, όπως είναι λογικό,είναι πολυάριθμα και δεν έχουν σταματημό. Αυτό που έκανε τα Social Media να σαστίσουν ήταν η γλυκύτατη ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη, μητέρας του.

Η ζεστή αγκαλιά και το τρυφερό φιλί στο γιο της που έχει γενέθλια - Η φωτογραφία που ανήρτησε η Μαρέβα

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη λεζάντα: "Χρόνια Πολλά αγάπη της ζωής μου! Happy birthday my love. My one and only!"

Μαρέβα και γιος