Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Συγκινήθηκαν στον αέρα του Open

Τι είδαν;

Μακαλιάς - Ψυχράμη: Συγκινήθηκαν στον αέρα του Open
News 26.09.2020 17:28
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Σίσσυς Χρηστίδου είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη για το αγαπημένο ζευγάρι, ένα υπέροχο βίντεο για τη ζωή τους, τη σχέση τους και το παιδί τους. Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν έκρυψαν τα δάκρυα του!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη ήταν συγκινημένοι και με δυσκολία προσπαθούσαν να κρατήσουν τα δάκρυά τους. Άλλωστε είναι full in love μετά απο 15 χρόνια σχέσης!

«Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Δεν μας χρειάζεστε τώρα, τα είδατε, αυτοί είμαστε, φιλάκια», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στην παραλία ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη - Τα παιχνίδια με το γιο τους στην άμμο

Τώρα που η καραντίνα τελείωσε, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν λίγο ποιοτικά το χρόνο τους, και έτσι αποφάσισαν να πάρουν τον γιο τους, Χάρη και να πάνε στην παραλία προκειμένου να παίξουν όλοι μαζί στην άμμο.

Οι δύο ευτυχισμένοι γονείς φροντίζουν να περνάνε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον γιο τους, ειδικά τώρα που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις έχουν «παγώσει» προσωρινά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Για το λόγο αυτό, με την πρώτη ευκαιρία όταν τελείωσε η καραντίνα και έγινε η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη αποφάσισαν να πάνε στην παραλία και να περάσουν λίγο χρόνο στον καθαρό αέρα δίπλα στη θάλασσα.

Αυτός που μάλλον ξετρελάθηκε με την ιδέα, ήταν ο γιος τους, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει με τα παιχνίδια του στην άμμο και τον μπαμπά του να τον φωτογραφίζει και να μοιράζεται το υπέροχο στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν και οι δυο γονείς.

Τα παιχνίδια του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη με τον γιο τους στην άμμο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντιγόνη Ψυχράμη: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της! Θα λιώσετε!

Ψυχράμη- Μακαλιάς: Η τηλεοπτική συνύπαρξη του ζευγαριού και τα συγκινητικά λόγια της Μενεγάκη!

Share