Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ηθοποιός του Παρά Πέντε αποκαλύπτει: «Έπρεπε να γίνω δημόσιος υπάλληλος για να ζήσω!»

Σοκάρει!

Ηθοποιός του Παρά Πέντε αποκαλύπτει: «Έπρεπε να γίνω δημόσιος υπάλληλος για να ζήσω!»
News 26.09.2020 20:02
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο Αννίτα Κοίτα μίλησε ο «κακός» του Παρά 5, Δημήτρης Πετρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγνωρισιμότητα μετά την προβολή της επιτυχημένης σειράς αλλά και στο γεγονός ότι έπρεπε να ασχοληθεί και με άλλο επάγγελμα, πέρα από την ηθοποιία, για να βιοποριστεί.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν χαρακτηριστικός αυτός ο ρόλος στη σειρά και κάποιοι μου λένε μα τόσα χρόνια διαδρομή στο θέατρο και στην τηλεόραση και σε έμαθαν από αυτόν τον ρόλο; Τι να κάνω»

Υπάρχει ακόμα το μικρόβιο της υποκριτικής για τον ηθοποιό; «Δεν έχω σταματήσει. Αυτό ήταν μια τύχη. Το τίμημα το πλήρωσα. Δεν γινόταν περισσότερο, ήμουν ήδη στην εκπαίδευση πριν πάρω αυτήν τη βίαιη απόφαση να γίνω δημόσιος υπάλληλος. Έπρεπε να ζήσω με τους περιορισμούς ενός δημοσίου υπαλλήλου. Δεν έφαγα ποτέ κανονικό φαϊ από το θέατρο παρά μόνο το διάστημα που ήμουν στο Εθνικό Θέατρο κι υπήρχε συνεπής εργοδότης κι όταν ήμουν στο Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων.»

«Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση, κάνω κάποιες μικρές συμβολικές κινήσεις επανένταξης στον χώρο» είπε ο Δημήτρης Πετρόπουλος. Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ηθοποιός του Παρά Πέντε!

Θυμάστε την «κοντή» από το Παρά Πέντε; Δεν φαντάζεστε σε ποια σειρά τη βλέπουμε σήμερα

Σίγουρα αν ήσασταν κι εσείς φανς της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Στο Παρά Πέντε», τότε θα θυμάστε την «κοντή» νύφη της Θεοπούλας, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να μπορείτε να φανταστείτε, σε ποια σειρά τη βλέπουμε να παίζει σήμερα, εντελώς αλλαγμένη.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για την αγαπημένη ηθοποιό, Κατερίνα Θεοχάρη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από το ρόλο που ενσάρκωσε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, ως η μισητή νύφη της Θεοπούλας που δεν ήταν με τίποτα κατάλληλη για τον γιο της, με τις ατάκες για τον χαρακτήρα της να έχουν μείνει στην ιστορία της ελληνική τηλεόρασης και να μνημονεύονται μέχρι και σήμερα.

Από το μεγάλο τηλεοπτικό της "μπαμ" το 2005 μέσα από τη σειρά του MEGA, η Κατερίνα Θεοχάρη δεν έχει εμφανιστεί σε κάποια άλλη γνωστή ελληνική σειρά, ωστόσο αυτό φαίνεται πως πλέον έχει αλλάξει, μιας και τη βλέπουμε να κάνει την εμφάνισή της σε μία σειρά που τείνει να γίνει πολύ γνωστή στο κοινό λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες γυρίστηκε.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού, της Μαρίας Κωνσταντάκη και της Σύλβια Δεληκούρα στην σειρά του Γιώργου Φειδά με τίτλο «Εγκλωβισμένες» που έχει να κάνει φυσικά με την κατάσταση την οποία βιώνουμε, με τις ηθοποιούς να κάνουν τα γυρίσματα μέσα από το σπίτι τους, σειρά για την οποία είχε μιλήσει μέσα από συνέντευξή της, η Μαρία Σολωμού.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παρά Πέντε: 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς ξανά μαζί αγαπημένοι πρωταγωνιστές

Παρά 5: Αυτό είναι το αστείο για τους τρανσέξουαλ που μετάνιωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Share