Μαντώ Γαστεράτου - Νίκος Ησιγόνης: Βάφτισαν τον γιο τους - Το συγκλονιστικό φόρεμα!

Η φωτογραφία του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαντώ Γαστεράτου - Νίκος Ησιγόνης: Βάφτισαν τον γιο τους - Το συγκλονιστικό φόρεμα!

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για τη Μαντώ Γαστεράτου και τον σύζυγός της, Νίκο Ισηγόνη, καθώς βάφτισαν το μοναχογιό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στην Ανάβυσσο, τον περασμένο Ιανουάριο απέκτησε το πρώτο του παιδί. Η γλυκιά Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο τους άλλαξε τη ζωή πλημμυρίζοντάς την με ατέλειωτη χαρά. Μάλιστα ξέρουμε και ποια ήταν τα άτομα που κάλεσε!

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύζυγός της βάφτισαν τον γιο τους, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων προστασίας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, με τον πρωταγωνιστή της ημέρας να κλέβει φυσικά την παράσταση.

Μαντώ Γαστεράτου βάφτιση γιου

Στροφή... καριέρας για την Μαντώνη Γαστεράτου - Γυρίζει στα θρανία για να γίνει...

Όπως φαίνεται η Μαντώ Γαστεράτου αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, πήρε την απόφαση να κάνει ένα όνειρό της πραγματικότητα και να γυρίσει στα θρανία και να σπουδάσει ψυχολογία.

Η Μαντώ Γαστεράτου, μοιράστηκε την απόφαση της με τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας ως όνειρό της είναι μέσω της ψυχολογίας να καταφέρει να βοηθήσει εκείνους που το έχουν ανάγκη. Δείτε ωστόσο και τον λόγο που έστειλε τον άνδρα της για ύπνο στον καναπέ.